Up 2 Date

Getuige die als eerste naam Ridouan T. noemde geliquideerd in Spanje

  1. Newschevron right
  2. Getuige die als eerste naam Ridouan T. noemde geliquideerd in Spanje

De man die als eerste de naam van Ridouan T. liet vallen tijdens een getuigenverhoor, is geliquideerd in Spanje. Ebrahim B. zou in een uitgebrande auto zijn gevonden, meldt Het Parool.

Ebrahim B.

B. zou door zijn hoofd zijn geschoten. De uitgebrande auto, waar hij in zat, werd in de omgeving van Chiclana de la Frontera gevonden, een plaatsje ten zuiden van Cádiz. B. werd ook wel 'De Slager' genoemd, omdat zijn vader een slagerij had.

In 2015 meldde B. zich uit angst bij de politie, omdat hij dacht te worden achtervolgd met als doel hem te vermoorden. Hij zei dat T. hier mogelijk achter zou zitten en toen de politie vroeg wie dat was, vertelde B. dat het een drugshandelaar betreft die samenwerkt met Saïd R. Beiden zijn nu hoofdverdachten in het Marengo-proces.

Onvindbaar

In het Marengo-proces verklaarde de kroongetuige al dat T. inderdaad plannen had om B. te vermoorden. Toen laatstgenoemde echter onvindbaar bleek, werden de pijlen op personen in de omgeving van B. gericht. Een van hen is Rank Scekic die in juni 2016 werd doodgeschoten.

Ster advertentie
Ster advertentie