Up 2 Date

Autoverzameling Andrew Tate in beslag genomen

foto: YouTube: jbalwaysfresh
  1. Newschevron right
  2. Autoverzameling Andrew Tate in beslag genomen

Een gedeelte van de autoverzameling van Andrew Tate is door de Roemeense autoriteiten in beslag genomen. Het zou volgens Insider gaan om elf auto's uit zijn verzameling, die gebruikt zouden kunnen worden voor een eventuele schadevergoeding voor vermeende slachtoffers.

Arrestatie

De omstreden influencer en oud-kickbokser werd vorige week samen met zijn broer Tristan gearresteerd op verdenking van onder meer verkrachting en mensenhandel. De Roemeense autoriteiten verdenken de broers ervan een criminele organisatie te hebben opgezet waarmee ze vrouwen ronselen en uitbuiten door ze gedwongen pornografische beelden te laten maken. Die beelden zouden vervolgens worden aangeboden op een betaalsite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Auto's

De auto's uit zijn luxueuze collectie die zijn ingenomen zouden onder andere de Roll Royce Wraith Black Badge, Aston Martin Vanquish S Ultimate en Porsche Carrera 4S 911 zijn. De autoriteiten onderzoeken of de auto’s zijn gekocht met geld dat op illegale manier verkregen is. Ook worden de auto's gebruikt om de kosten van het politieonderzoek te dekken.

Ster advertentie
Ster advertentie