Up 2 Date

Man overleden in flat in Den Bosch, pas na vijf maanden ontdekt

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Man overleden in flat in Den Bosch, pas na vijf maanden ontdekt

In Den Bosch heeft de politie gisteren het levenloze lichaam van een man aangetroffen in zijn eigen woning. Hij bleek daar al vijf maanden onopgemerkt te liggen. Volgens de politie wijst alles op een natuurlijke dood.

Sociale betrokkenheid

Politie Den Bosch benadrukt het belang van sociale betrokkenheid na deze tragische ontdekking: ''Niemand mag zo lang onopgemerkt blijven'', verklaart de politie op Facebook. In de post wordt iedereen opgeroepen om de buren in de gaten te houden, bijvoorbeeld als er geen geluid meer is of post zich ophoopt, en in geval van twijfel contact op te nemen met de politie. Verdere details over de overleden man, inclusief de exacte doodsoorzaak, geeft de politie niet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Regelmatig

De oproep van de politie is niet zonder reden gedaan, aangezien het helaas regelmatig voorkomt dat mensen lange tijd onopgemerkt overlijden in hun woning. Dit jaar werd er bijvoorbeeld pas na enkele weken een overleden man ontdekt in Zandvoort, waarbij zijn buurvrouw verklaarde dat niemand hem echt kende. Ook in Vlaardingen zijn er dit jaar al twee gevallen geweest waarbij personen na lange tijd dood werden aangetroffen.

Ster advertentie
Ster advertentie