Up 2 Date

Meek Mill doneert 6000 rugzakken aan studenten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Meek Mill doneert 6000 rugzakken aan studenten

Meek Mill is altijd een gulle gever geweest. Hij doneert regelmatig geld aan goede doelen, geeft met Thanksgiving ieder jaar kalkoenen weg en heeft daarnaast een duidelijke liefde voor zijn geboortestad, Philadelphia waar hij jaarlijks duizenden dollars (aan spullen) doneert voor zijn oude middelbare school en inwoners van de stad.

rugzak

Dat hij een liefde voor die stad heeft blijkt ook uit zijn laatste gulle gift: de rapper schenkt volgens TMZ 6000 rugzakken aan de kinderen in Philadelphia, die zich voorbereiden op het nieuwe schooljaar.

twee soorten

Meek werkte samen met grote namen als Puma, Fanatics, United Legwear en Milano di Rogue (een luxewinkel in Philadelphia) om de rugzakken te kunnen doneren. Er zijn zowel rugzakken voor basis- als middelbare scholieren beschikbaar gesteld. In die van de basisschool zitten bijvoorbeeld puntenslijpers, linialen en kleurpotloden, terwijl een tas voor middelbare scholieren markers, schriften, pennen en lijmstiften bevatten.

moeite met betalen

De rapper vertelt aan TMZ dat hij weet hoe het voelt om uit een gezin te komen dat het moeilijk heeft om schoolbenodigdheden te betalen. "Die herinneringen heb ik voor altijd en daarom wil ik graag iets doen voor gezinnen uit mijn geboortestad. Ik wil een lach op de gezichten van de kinderen toveren en hen helpen het schooljaar goed door te komen, met de juiste materialen."

Alsof dat nog niet cool genoeg is: er gaan geruchten dat Meek sommige kinderen vandaag zal verrassen door zelf hun rugzak te overhandigen. Hoe goed begint je schooljaar dan?!

Ster advertentie
Ster advertentie