Up 2 Date

Man vindt per ongeluk 'sekstape van R. Kelly'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Man vindt per ongeluk 'sekstape van R. Kelly'

Een man in Pennsylvania heeft mogelijk nieuw bewijs tegen R. Kelly gevonden. En dat ging volgens deze meneer Gary Dennis per ongeluk. Hij dacht dat hij een videoband van een R. Kelly-concert in handen had, maar tijdens het afspelen bleek al snel dat het geen optreden, maar een sekstape was. Die leverde hij vervolgens netjes in bij de politie.

Geen concert, maar sekstape

Dennis vertelde dat hij stomverbaasd was toen hij de video met de titel R. Kelly in de recorder deed: "Tot mijn verbazing zag ik R. Kelly op de videoband. Niet tijdens een concert, maar terwijl hij minderjarige Afro-Amerikaanse meisjes seksueel aan het misbruiken was."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lijkt op R. Kelly

De advocaat van Gary Dennis, ene Gloria Allred, zegt dat de persoon in de seksvideo enorm op R. Kelly lijkt. Ze durft echter niet met honderd procent zekerheid te zeggen dat het de Ignition-zanger is die daarop minderjarige meisjes misbruikt. De identiteit van de meiden is nog onbekend.

Hij is het niet

Buzzfeed News vroeg R. Kelly's advocaat Steve Greenberg of zijn cliënt inderdaad te zien is op de video. De advocaat reageerde met een tekstbericht: "Dat de man op de videoband op R. Kelly lijkt, maakt de man nog niet R. Kelly. Hij is het niet."

Bron: AFP

Ster advertentie
Ster advertentie