Up 2 Date

Stichting Feis doneert opbrengst van uitgebrachte vinyl aan slachtoffers Turkije en Syrië

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Stichting Feis doneert opbrengst van uitgebrachte vinyl aan slachtoffers Turkije en Syrië

Stichting Feis Forever maakte eerder dit jaar bekend in samenwerking met Top Notch voor het goede doel een vinyl uit te brengen van Feis zijn debuutalbum Hard van buiten, gebroken van binnen. De stichting laat via Instagram weten de opbrengsten van de verkoop te doneren aan de slachtoffers van de zware aardbevingen in Turkije en Syrië.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Turkije en Syrië

Stichting Feis wil elk jaar een actie opzetten om geld binnen te halen voor een goed doel uit naam van de overleden rapper. Dit jaar werd zijn album Hard van buiten, gebroken van binnen op vinyl uitgebracht en de opbrengsten daarvan, in totaal 23.911 euro, worden volledig gedoneerd aan de slachtoffers in Turkije en Syrië.

"Afgelopen jaar werd Stichting Feis opgericht ter nagedachtenis van Feis en zet zich in voor de levenskwaliteit van minderbedeelden en een wereld zonder honger, strijd en angst", schrijft de stichting in het bericht. "Die wereld is op dit moment ondenkbaar voor de mensen in Turkije en Syrië."

Stichting Feis

Wie Feis kende, weet dat hij vaak stilstond bij de minderbedeelden in de wereld en middels het werk dat Feis Forever verricht, wordt de boodschap en nalatenschap van de rapper in leven gehouden. Vorig jaar werd er nog een kledinglijn gepresenteerd in samenwerking met kunstenaar Art Simpson.

Giro555

Door de aardbevingen in Turkije en Syrië is het leven van tienduizenden mensen volledig verwoest. Wil je steun bieden en ervoor zorgen dat de inwoners genoeg medische zorg, voedsel, water en onderdak krijgen? Doneer dan nu via Giro555. Meer lezen over de laatste ontwikkelingen? Ga naar FunX.nl/giro555.

Geef nu

Ster advertentie
Ster advertentie