Up 2 Date

Zoon Michael Jackson over Michaels vitiligo: "Hij was onzeker over zijn huid"

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zoon Michael Jackson over Michaels vitiligo: "Hij was onzeker over zijn huid"

De zoon van Michael Jackson, Prince Jackson, was onlangs te gast bij de Hotboxin' podcast van Mike Tyson. In dit gesprek deelde hij wie volgens hem de nieuwe Prince of Pop is en vertelde hij ook openhartig over de onzekerheden van zijn vader rondom Michaels vitiligo.

Prince Jackson bij Mike Tyson

De kinderen van Michael Jackson kiezen er vaak voor om op de achtergrond te blijven en zich niet vaak in de media over hun vader uit te spreken. Toch koos Prince Jackson, Michael Jacksons oudste zoon, ervoor om aan tafel te schuiven bij de Hotboxin' podcast van Mike Tyson en meer van zijn persoonlijke visie over het nalatenschap van zijn vader te delen. Zo stelde de bokser hem de vraag wie volgens hem het stokje van zijn vader heeft overgenomen als Prince of Pop. "Ik denk dat The Weekend een hele goede vergelijking is, omdat hij geïnspireerd is door mijn vader. Als je kijkt naar de manier waarop hij zingt en zijn muziekvideo's. Maar ik denk dat als je naar geheel talent kijkt, dan lukt het Beyonce om heel lang relevant te blijven."

Hij vervolgt zijn uitspraak door te zeggen dat Beyoncé bij elk optreden dat ze geeft, haar carrière naar nieuwe hoogten weet te tillen.

Michael Jackson en het bleken van zijn huid

Op een gegeven moment komt een onderwerp op waar vaak over wordt gespeculeerd: Michael Jackson en zijn witte huid. Mike Tyson deelt namelijk dat de iconische zanger hem vertelde dat hij zijn huid bleekte, omdat hij wilde 'glanzen'. Volgens Prince speelde Michaels onzekerheid hier vooral een rol bij. "Hij had een huidaandoening genaamd vitiligo. Ik denk dat het zelfs op zijn obductierapport staat dat hij deze huidaandoening had. De oorzaak van zijn lichte huid was volgens mij dat hij Lupus had en dat dit bijdroeg aan de vitiligo. Hij had een heleboel onzekerheden over het hebben van een vlekkerige huid. Hij wilde daarom kijken of hij zijn huid 'glad' kon maken om zo zijn onzekerheid tegen te gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie