Entertainment

Chris Brown reageert op Tinashe die spijt uit over samenwerking in ‘Player’

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown reageert op Tinashe die spijt uit over samenwerking in ‘Player’

Chris Brown heeft onlangs gereageerd op Tinashe via Instagram. Eerder had Tinashe gezegd dat ze spijt heeft van hun samenwerking in 2018 voor het nummer Player. Brown schreef dat als iedereen vijf nummers van Tinashe moest noemen alsof hun leven ervan afhing, niemand het zou halen.

Spijt

Chris Brown plaatste de comment enkele dagen nadat Tinashe afgelopen woensdag in de Zach Sang Show had verteld dat ze spijt had van haar samenwerkingen met zowel Chris Brown als R. Kelly. De samenwerkingen vonden plaats in 2015, aan het begin van Tinashe's carrière. Het nummer Player met Chris Brown kwam eerst, gevolgd door Let's Be Real Now met R. Kelly. Tinashe zei: ''Denk je dat ik die nummers wilde maken?'' Ze vertelde dat ze in het begin van haar carrière nog niet veel zeggenschap had: ''Bijvoorbeeld dat liedje met Chris, dat was een nummer waarvan we allemaal wilden dat het een groot moment zou worden, een grote single. Dus ik denk dat ze bij het platenlabel dachten: 'Je hebt steun nodig.' Chris was op dat moment hun grootste artiest op de radio.'' Ze herinnerde zich verder: ''Ik zei zoiets van, 'Nou, dit is een popliedje, dus ik denk echt niet dat we Chris er zo op moeten zetten. Dat vind ik niet leuk. Dat klopt voor mij niet''', aldus Tinashe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet trots

Tinashe is ook niet erg trots op haar samenwerking met R. Kelly. ''Ik probeer dat R. Kelly liedje echt te vergeten. Ik wil zelfs niet dat het bestaat. Het is zo beschamend dat ik een liedje met R. Kelly heb. Dat is zo gênant. Ja, dat was op aandringen van mijn platenmaatschappij! En ik was ook nog zo jong. Ik denk dat ik dat liedje opnam toen ik net bij dat platenlabel had getekend. Ik was pas 20.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie