Entertainment

Chris Brown beschuldigd van mishandeling in nachtclub

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown beschuldigd van mishandeling in nachtclub

Chris Brown wordt opnieuw beschuldigd van mishandeling. Volgens The Sun zou de 33-jarige zanger, die al vaker in het nieuws gekomen is vanwege agressie, een Britse man meerdere keren hebben geslagen.

Mishandeling

Het incident zou afgelopen februari plaats hebben gevonden in de The Tape Club in het Londense Mayfair. De r&b-zanger was toen bezig met zijn concerttournee. Volgens het slachtoffer werd hij twee of drie keer door Chris Brown op zijn hoofd geslagen met een glazen fles waarna hij op de grond viel. Vervolgens zou Chris hem nog hebben gestompt en geslagen. De man, die anoniem wenst te blijven, is naar het ziekenhuis gebracht en zou een tijdje krukken nodig hebben gehad.

Wat precies de aanleiding was voor de mishandeling is onduidelijk. Het slachtoffer vertelt aan nieuwswebsite The Sun dat de politie bezig is met de zaak en dat er mogelijk juridische stappen worden genomen tegen Chris Brown.

Meerdere beschuldigingen

Het is niet de eerste keer dat Chris Brown wordt beschuldigd van mishandeling. In 2009 werd hij veroordeeld voor de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna. Onlangs zei hij in een Instagram Story dat hij het zat is dat hij nog altijd wordt aangekeken op de grote fout die hij destijds heeft gemaakt. ''Als jullie me nog steeds haten voor een fout die ik heb gemaakt als zeventienjarige, mogen jullie mijn kont kussen!'' Ook kreeg hij in 2017 een contactverbod opgelegd voor zijn ex Karrueche Tran. Hij zou onder andere berichten hebben gestuurd waarin hij dreigde haar te slaan.

Een aantal weken geleden werd de zanger beschuldigd van mishandeling van Ammika Harris, de moeder van één van zijn kinderen. Een vriendin van Harris deelde via een Instagram story haar verhaal. Ze vertelt dat ze samen met de zanger en Ammika op vakantie was, toen ze zag hoe Ammika door Chris werd mishandeld.

Ster advertentie
Ster advertentie