FunX

Jasmine gaat viral met dansmoves bij Chris Brown-concert: "Hij vond het zo dope"

foto: Privéfoto
  1. Newschevron right
  2. Jasmine gaat viral met dansmoves bij Chris Brown-concert: "Hij vond het zo dope"

Chris Brown brak afgelopen twee dagen de tent af in een overvolle Ziggo Dome. Dj en superfan Jasmine stond op de eerste avond van zijn concert onverwachts in het voorprogramma. Met haar dansmoves gaat ze momenteel viral op social media en zelfs Chris Brown is onder de indruk van haar danspasjes. In Start met Fernando vertelt ze hier meer over.

Jasmine gaat viraal met haar dansmoves bij Chris Brown: "Chris heeft de beelden gezien en hij vond het zo dope"

Voorprogramma

Jasmine ging afgelopen maandag in haar eentje naar het concert van Chris Brown in de Ziggo Dome. Hoewel ze daar net als alle andere concertbezoekers was om te genieten van het optreden, kwam ze tot haar verbazing in het voorprogramma te staan. "Ik zeg het je eerlijk: ik snap het nog steeds niet", zegt Jasmine tegen Fernando. "Ik had een VIP-ticket gekocht en ging voordat het concert begon, chillen in de VIP-lounge. Vervolgens ging ik naar de concertzaal waar de dj aan het tunen was."

Eenmaal in de concertzaal kon Jasmine het niet laten om los te gaan. "Iedereen stond daar rustig, terwijl de dj lekker turned up was. Ik dacht toen: ik ga niet stil zitten. Dus ik was lekker aan het dansen en de dj aan het supporten. Op een gegeven moment hoorde ik gegil waardoor ik achterom keek. Toen dacht ik: oh, ik ben nu het middelpunt en dj gaf me ook een shout-out, dus ik ging gewoon door."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Kan niet rustig blijven zitten'

Jasmine wist het publiek aardig de vermaken met haar dansmoves, maar helaas was de show van korte duur. Twee beveiligers verzochten haar namelijk om terug te gaan naar haar plek. "Ze wilden me niet bij de trap hebben en zeiden dat iedereen moest gaan zitten op zijn plek. Toen zei ik: 'Maar meneer, het is wel een vibe, toch? We kunnen niet rustig blijven zitten op een stoel. Ik heb 300 euro betaald, dus ik ga er alles uithalen."

Het verzoek van de beveiligers mocht de pret niet drukken, want Jasmine ging vrolijk verder met haar show. "Ze hebben me wel een paar keer weg moet halen daar. Uiteindelijk hadden ze zoiets van: we kunnen haar niet in bedwang houden, dus laat maar."

'Dope'

Jasmine kon na haar indrukwekkende dansmoves niet alleen rekenen op lof van het publiek, maar ook van Chris Brown zelf. Zo zocht zijn dj Jasmine op om de concertbezoeker haar welverdiende props te geven. "Hij wilde met me op de foto en gaf me vervolgens complimenten voor de vibes en ik gaf hem mijn complimenten. Hij zei dat hij de beelden heeft laten zien aan Chris Brown en hij vond het zo dope. Daarna hebben we nog contactgegevens uitgewisseld, dus dat was supervet."

Good vibes

Helaas heeft Jasmine Chris Brown niet kunnen ontmoeten, maar dat vond ze allesbehalve erg. Het feit dat het publiek haar zo geweldig vond, was voor haar al voldoende. "Het publiek was echt een vibe. Iedereen was zo positief. Ook toen de beveiliging me kwam halen, liep iedereen boe te roepen. Ze hadden m'n back, dus dat vond ik echt tof."

Ster advertentie
Ster advertentie