Entertainment

Britse politie ondervraagt Chris Brown na vermeende betrokkenheid bij clubgevecht

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Britse politie ondervraagt Chris Brown na vermeende betrokkenheid bij clubgevecht

Chris Brown is afgelopen week ondervraagd door de Britse politie. De zanger zou in februari betrokken zijn geweest bij een gevecht in een club, waarbij een man zodanig gewond raakte dat hij opgenomen moest worden in het ziekenhuis. Dat meldt Radar Online.

'Fles op hoofd kapotgeslagen'

Chris Brown ging vorige maand na een optreden in de O2 Arena naar de nachtclub Tape in Londen. Kort na zijn aankomst brak er een gevecht uit waarbij zijn entourage op de vuist zou zijn gegaan met andere bezoekers. Daarbij zou een man zijn aangevallen die de club probeerde te ontvluchten. "Een gevecht brak uit met de entourage van Brown en bezoekers. Een man werd met een fles op het hoofd geraakt. Hij probeerde daarna te ontsnappen, maar werd omringd en verder geslagen en geschopt", aldus een getuige tegenover All Hip Hop.

De man werd naar het ziekenhuis gebracht nadat de politie ter plaatse kwam. Hij verkeerde niet in levensgevaar.

Under the Influence Tour

Chris Brown is momenteel bezig met zijn Under the Influence Tour in Europa en treedt vanavond en morgen op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Fans die deze concerten helaas moeten missen, krijgen op 23 maart weer de kans om Chris Brown in de Ziggo Dome te zien optreden.

Ster advertentie
Ster advertentie