Entertainment

Chris Brown reageert op kritiek vanwege ongepaste foto's met fans

foto: Instagram: @khaddsjaifoto: Instagram: @khaddsjai
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown reageert op kritiek vanwege ongepaste foto's met fans

Chris Brown kreeg de afgelopen dagen veel kritiek te verduren vanwege ongepaste meet and greet-foto's die hij had genomen samen met zijn fans. Ook schrokken mensen van het bedrag dat zijn supporters moesten neerleggen voor de ontmoeting. Chris reageerde gisteren via zijn Instagram-story op de negatieve geluiden. "Mijn fans zijn alles voor me."

Ongepast

Op Instagram en Twitter doken de afgelopen dagen foto's op van fans die met Chris Brown op de foto waren gegaan. Daarbij waren veel social media-gebruikers van mening dat sommige foto's bijzonder intiem en misschien zelfs ongepast waren. Op een aantal foto's is te zien dat Chris en de dames elkaar namelijk op persoonlijke plekken aanraken. Volgens The Shade Room moesten de fans per persoon duizend dollar betalen voor de ontmoeting.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'VIP-pakket'

Chris begint zijn verklaring door uit te leggen dat de betreffende fans gebruikmaakten van een bijzonder arrangement tijdens zijn concert. "Wanneer artiesten concerten geven, hebben ze allemaal iets dat een 'VIP-pakket' heet. Ik heb al zeven jaar geen 'meet and greets' gedaan." De zanger benadrukt dat hij zijn fans precies wilde geven wat ze van hem verwachtten. "Ik heb de coolste fans van de wereld. Ik waardeer ze zo erg. Dit zijn momenten die hen voor altijd bijblijven."

'Alles voor mijn fans'

Volgens Chris heeft hij geprobeerd ervoor te zorgen dat de fans een onvergetelijke ervaring kregen. Hij wilde zijn fans juist op hun gemak stellen en precies met ze poseren zoals zij wilden. Dat velen ervoor kozen om als 'een koppel' te poseren, was voor hem geen probleem. De artiest maakt duidelijk dat hij verder geen ongepaste intenties had. "Ik ben niet zoals de meeste artiesten, die geen eens oogcontact maken met de mensen die het voor ze mogelijk hebben gemaakt om überhaupt een carrière te hebben. Ik besta alleen maar omdat deze fans iets in mij zagen wat ik nooit voor mogelijk hield. Dus ik zal altijd alles geven voor mijn fans."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie