Entertainment

'Chris Brown wordt beschuldigd van mishandelen moeder van zijn kind'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Chris Brown wordt beschuldigd van mishandelen moeder van zijn kind'

Chris Brown wordt weer beschuldigd van een geweldsincident. Dat zegt een vriendin van de moeder van één van zijn kinderen. De anonieme vrouw beschuldigt de zanger ervan dat hij zijn baby mama Ammika Harris tijdens een gezamenlijke vakantie heeft geslagen.

Mishandeling

Via een Instagram Story stapt de vrouw met haar verhaal naar buiten. Ze vertelt dat ze samen met de zanger en Ammika op vakantie was, toen ze zag hoe Ammika door Chris werd mishandeld. "Het maakt me niet uit wat iedereen zegt; Chris Brown slaat vrouwen", verklaart de vrouw via Instagram. "Op vakantie in Tulum heeft hij Ammika zo hard in haar ribben geslagen, dat ze een dokter moest bellen om er zeker van te zijn dat er niks was gebroken."

De vrouw legt niet uit wat de relatie is tussen haar en het stel. Ze vertelt verder ook niet wanneer het incident zou hebben plaatsgevonden. Wel deelt ze nog een DM-gesprek met de zanger. Hierin zegt hij tegen de vrouw dat ze deze beschuldigen waarschijnlijk maakt omdat ze blut is en geld nodig heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie Chris & Ammika

Chris en Ammika hebben samen een zoontje genaamd Aeko Brown. Het is alleen een stuk minder duidelijk wat voor relatie de twee met elkaar hebben. Sommige fans geloven dat ze uit elkaar zijn, terwijl andere ervan overtuigd zijn dat de twee nog steeds (of weer) een relatie hebben. Het stel werd vorige maand tijdens Valentijnsdag in ieder geval nog wel samen gespot in Parijs.

Contactverbod

Het is niet de eerste keer dat de zanger in verband wordt gebracht met mishandeling. In 2009 werd hij veroordeeld voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Ook kreeg hij in 2017 een contactverbod opgelegd voor zijn ex Karrueche Tran. Chris zou onder andere berichten hebben gestuurd waarin hij dreigde haar te slaan.

Ster advertentie
Ster advertentie