Entertainment

Man dumpt vriendin nadat ze een lapdance krijgt van Chris Brown

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Man dumpt vriendin nadat ze een lapdance krijgt van Chris Brown

Het is een vast onderdeel geworden in de shows van Chris Brown; een lapdance voor een gelukkige dame uit het publiek. Eén vrouw heeft hier echter wel een erg hoge prijs voor moeten betalen. Toen ze als uitverkorene op het podium mocht komen en de video van haar five seconds of fame moment viraal ging, besloot haar vriend de relatie te beëindigen.

Vrijspel

De man kocht eerder dit jaar een kaartje voor het concert van Chris Brown voor zijn vriendin. En niet zomaar een kaartje: front row! Hij ging zelf niet mee, dus dat betekende vrijspel. Althans, dat moet de vrouw hebben gedacht toen ze het podium op werd geroepen door de zanger.

Viral

De vrouw kreeg een lapdance midden op het podium. De beelden van de lapdance gingen zoals altijd vrij snel viraal, waardoor de rest van de wereld ook kon meegenieten van de erotische dans van de zanger. Zo ook de partner van de desbetreffende vrouw en die was op z'n zachts gezegd niet blij met het gedrag van zijn vriendin.

Advies

De man wist zich geen raad. Hij deelde de beelden op TikTok en vroeg zijn volgers om advies. Ook de vraag van de man ging binnen no time viraal en de reacties stroomden binnen. Het overgrote deel van zijn volgers adviseerden hem om het uit te maken.

Zo gezegd, zo gedaan. Niet veel later postte de man nog een video op TikTok. Zijn volgers hadden dan ook me smart gewacht op een update. In de video liet hij weten dat hij het had uitgemaakt en dat zijn nu ex-vriendin niet begreep wat ze fout had gedaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie