Entertainment

50 Cent noemt Chris Brown 'de beste artiest sinds Michael Jackson'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent noemt Chris Brown 'de beste artiest sinds Michael Jackson'

50 Cent heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een groot fan is van Chris Brown. Dat blijkt maar weer uit een Instagrampost waarin hij de R&B-zanger de beste artiest sinds Michael Jackson noemt.

'King of pop'

50 Cent postte gisteren op Instagram een foto van een schilderij waarin Michael Jackson en Chris Brown samen te zien zijn. Op de schilderij overhandigt de 'King of Pop' zijn kroon aan Chris Brown, wat erop duidt dat Breezy de nieuwe koning van popmuziek is. Uit de caption onder de post blijkt dat 50 het volledig eens is met hetgeen wat op de schilderij wordt afgebeeld. "Dit vind ik leuk. Ik wil deze schilderij in het zwart en wit. Chris Brown is het beste wat we vandaag de dag hebben, maar niemand wil dat toegeven. Daarom doe ik het", aldus de New Yorkse rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eens

In de comments onder de post krijgt 50 Cent veel bijval van fans die het eens zijn met zijn statement. Zo schrijft R&B-zanger Tank: "Bedankt, meneer", terwijl de legendarische hiphopproducer Pete Rock zegt dat hij "het met hem eens is". Ook artiesten zoals Ginuwine, Oxlade en Tony Yayo onderschrijven het standpunt van 50.

Onenigheid

Velen zijn het echter ook oneens met de statement van de rapper. Zo zegt iemand dat de hits van Michael Jackson voor altijd gedraaid zullen worden, terwijl niemand over twintig jaar nog naar Chris Brown zal luisteren. Een ander vraagt aan 50: "Is Usher verdwenen ofzo?" Daarnaast wijzen sommigen ook op het feit dat Brown zich in het verleden schuldig heeft gemaakt aan geweld tegen vrouwen, wat hem ongeschikt zou maken om Michael Jackson op te volgen als de King of Pop.

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat 50 Cent heeft gezegd dat hij Chris Brown een betere artiest vindt dan Michael Jackson. In 2019 postte de rapper een foto van een nieuwe mijlpaal die Brown had behaald in zijn carrière. Daarover zei hij: "Chris Brown is nu beter dan Michael Jackson. Ik kan niet geloven dat Mike de billen van kleine jongetjes wilde aanraken. Wat de f**k man."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie