Naar homepage
Up 2 Date

'Saved by the Bell'-ster Screech overleden op 44-jarige leeftijd

bron: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. 'Saved by the Bell'-ster Screech overleden op 44-jarige leeftijd

Acteur Dustin Diamond, beter bekend als 'Screech' in de populaire 90's-serie Saved by the Bell, is maandag op 44-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de gevolgen van longkanker, zo bevestigde zijn woordvoerder aan TMZ.

Gezondheid ging snel achteruit

Begin januari werd bekend dat de acteur in het ziekenhuis was opgenomen, omdat hij pijn had in zijn hele lichaam. Niet veel later kreeg hij de diagnose longkanker. Hoewel hij zijn eerste chemokuur al had ondergaan, ging zijn gezondheid sinds vorige week snel achteruit. Diamond overleed maandag uiteindelijk op 44-jarige leeftijd.

Reacties tegenspelers

Diamonds oude tegenspelers uit Saved by the Bell reageren geschokt op het nieuws. "Dustin, je zult gemist worden. De kwetsbaarheid van dit leven is iets dat nooit als vanzelfsprekend moet worden beschouwd. Mijn gebeden gaan uit naar jouw familie", schrijft Mario Lopez, die Slater speelde in de serie, op Instagram.

Ook Tiffani-Amber Thiessen (Kelly) reageerde op het trieste nieuws. "Ik ben diep bedroefd door het nieuws van het overlijden van mijn oude tegenspeler Dustin Diamond", schrijft de actrice op Instagram. "Het leven is buitengewoon kwetsbaar en het is iets dat we nooit als vanzelfsprekend moeten beschouwen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie