Up 2 Date

Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

Op Facebook hebben miljoenen mensen zich aangemeld om de geheime Amerikaanse militaire basis Area 51 te bestormen en op die manier alle geheimen die het complex herbergt boven te krijgen. Er gaan al jaren geruchten dat ufo's en aliens bewaard worden in dat extreem goed bewaakte gebied.

DUO hoofdkantoor

Op Facebook wordt nu ook een zelfde soort oproep gedaan om het DUO-hoofdkantoor in Groningen te bestormen. Je weet wel, die plek waar je studieschuld netjes bijgehouden wordt. De organisatoren van de DUO-bestorming lijken niet echt een plan te hebben, want het enige dat er te lezen valt is: "Bestorm het DUO-hoofdkantoor! Ze kunnen ons niet allemaal stoppen!" Los van het feit dat dit natuurlijk verboden is, kan je je ook afvragen wat er te halen valt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grap met dodelijke gevolgen

Waarschijnlijk gaat het in beide gevallen om een grap, maar de bestorming van Area 51 gaat volgens het Facebookevenement op 20 september plaatsvinden. Als iedereen komt, dan lopen meer dan een miljoen mensen het risico om doodgeschoten te worden, waaronder acteurs Keanu Reeves en Chuck Norris die zich ook opgegeven hebben. Bij het DUO-hoofdkantoor gaat het een dag na Area 51 al los, namelijk op 21 september. Je moet wel heel snel zijn als je beide events mee wil gaan maken. Al lijkt de kans klein dat je de bestorming van Area 51 overleeft. Het Amerikaanse leger heeft er al een waarschuwing uitgestuurd om het gebied vooral niet te betreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie