FunX Utrecht

Eigen 'Dream About It' zomertrack voor FunX Utrecht met Jae Fly x Fatima Zohra x Scarred Beast

  1. Newschevron right
  2. Eigen 'Dream About It' zomertrack voor FunX Utrecht met Jae Fly x Fatima Zohra x Scarred Beast

Jouw Stad Utrecht heeft vanaf vandaag een eigen zomertrack met de naam Dream About It! Showproducer Anne-Meike, presentator Rutger en reporter Laila vonden het tijd voor een zomers nummertje van Utrechtse bodem en trokken aan de bel bij presentator Sharwhan. Hij presenteert de Jouw Stad Utrecht gedurende de zomerperiode, maar is ook nog eens producer in z'n vrije tijd.

Wat eruit is gekomen: een samenwerking tussen de rappers Jae Fly en Scarred Beast. Voor de zangpartij is de Utrechtse zangeres Fatima Zohra gevraagd.

Jae Fly
Afgelopen week bracht Jae Fly zijn back to back Freestyle uit: een disstrack waarin hij uithaalt naar Engelstalige Nederlandse rappers. De track kreeg zowel positieve als negatieve reacties. Jae Fly is lid van Vivants bestaande uit Aaumffie, Jae Fly, Lazy en Apollo. Het debuutalbum van de Vivants, ‘V for Vivants’, kwam in mei van dit jaar uit.

Scarred Beast
Scarred Beast is een ‘laid back, stressed out, broke dude’. Redman, Big Pun, Das Efx and Wiz Khalifa zijn een paar van zijn grote voorbeelden. Zijn motto is: It’s not what you’re saying, it’s how you say what you say.

Fatima Zohra
Als 4-jarig meisje begon Fatima Zohra met zingen en daar is ze nooit meer mee gestopt. Samen met twee andere meiden deed ze in 2013 onder de naam ND’Less mee aan X-Factor. Met Gordon als coach overleefden ze de auditierondes en theaterrondes. Ook was Fatima te zien in Beat It, de talentenshow van SBS6, en deed ze in 2014 mee aan De Boks Awards.

Ster advertentie
Ster advertentie