FunX Utrecht

Rapper Cho: "Acteren, I like it..I love it!"

  1. Newschevron right
  2. Rapper Cho: "Acteren, I like it..I love it!"

"Ik vind het echt keihard. Ik denk dat ik altijd wel voor de spiegel Amerikaanse films aan het nadoen ben." Rapper Cho heeft laten blijken dat hij acteerambities heeft. Dat vertelde hij aan reporter Laila tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. Onder andere Cho en Misschien Wel Hè-regisseur Mike Static waren in de Tivoli Vredenburg om te praten over hun videoclips.

Naast acteren, heeft de Sloddervos Gang-artiest ook de ambitie om zijn eigen video's te regisseren. "Als ik een liedje maak, weet ik heel vaak al hoe de video eruit zou moeten zien." Volgens de rapper moet je roeien met de riemen die hebt, omdat hier niet altijd het geld beschikbaar is om je video te maken zoals je in gedachte hebt. "Ik denk dat je met een videoclip bepaald of iets het liedje is of een liedje."

Regisseur Mike voegde daar toch iets belangrijks aan toe: "Soms is een nummer op zich ook sterk genoeg. Het maakt het in dat geval wel veel makkelijker om een clip te maken dan van een nummer waarmee je niet weet wat je moet."

Ster advertentie
Ster advertentie