Video

Hesdy Gerges bij Glory Collision 2: "Rico heeft gewoon geluk gehad"

  1. Newschevron right
  2. Hesdy Gerges bij Glory Collision 2: "Rico heeft gewoon geluk gehad"

Miljoenen mensen zagen hoe zaterdag het legendarische Glory-gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari opnieuw eindigde in een anticlimax. Youssef was aanwezig in het Gelredome in Arnhem om de sfeer te proeven en de bezoekers te spreken. Ook vroeg hij Rico na afloop naar een eventueel groter derde gevecht: "Ik hoop dat we het groter en beter kunnen doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Collision 3 in de ArenA?

Volgens Rico stond er dit keer een andere Badr tegenover hem. "Er was veel meer wederzijds respect. Dat lieten we zowel gisteren zien als vandaag. We weten allebei dat we er beide alles aan doen om daar te staan. Voor mij was het geweldig." Dat vonden de kijkers, ondanks de afloop, duidelijk ook en wie weet vindt Collision 3 dan ook wel plaats in een nog groter stadion, zoals de Johan Cruijff ArenA of de Kuip: "Wie weet..."

hesdy Gerges

Youssef sprak ook vechter Hesdy Gerges, die duidelijk aan Badr's kant staat: "Badr heeft laten zien dat de oude generatie het gewoon dik van hem wint en gewoon beter is." Hesdy maakt er geen geheim van dat hij geen fan is van Rico. Tijdens de persconferentie daagde hij de wereldkampioen uit, die daar niet van gediend was. "Ik wil hem gewoon laten weten dat ik heel veel schijt aan hem heb. Hij heeft geluk gehad dat Badr pijn heeft gekregen aan zijn knie, anders had hij gewoon dik verloren."

Ster advertentie
Ster advertentie