Video

Zefanio in de Lobi Lounge over soulmates: "Ik heb wel het gevoel dat het bestaat"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Zefanio in de Lobi Lounge over soulmates: "Ik heb wel het gevoel dat het bestaat"

In aflevering 4 van de Lobi Lounge kwam Zefanio op bezoek. In de lounge sprak hij over zijn relatie met de moeder van zijn kind en hoe belangrijk communicatie, respect en vertrouwen zijn. Ook bespreekt hij samen met Nordin, Veks en Maxime Mata of perfecte Insta-koppels en romantische films wel realistisch zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Communicatie

In de 'vluggertjes'-vragenronde koos Zefanio bij de vraag: 'verbaal of fysiek?' in eerste instantie voor fysiek, maar daarna herstelde hij zich. "Het moet praten zijn, want fysiek, wat heb je daaraan? Het is eigenlijk lust", zegt Zefanio. "Dus uiteindelijk, als je echt een relatie hebt, moet je gaan voor het verbale, want daarmee kom je er altijd wel uit."

Eigen relatie

Zijn eigen relatie noemt Zefanio "een beetje ingewikkeld", vooral ook omdat ze samen een kleine hebben gekregen. "We werken er gewoon naartoe en kijken wel waar het schip strandt", aldus Zefanio, die het liefst een relatie heeft met degene met wie hij een kind heeft, maar dat zou volgens hem niet de enige reden moeten zijn. "Het is niet daarom. Het is omdat we een langer verleden hebben met elkaar, we zijn lang met elkaar geweest. Er zijn nu heel veel ups en downs, dus nu is het echt van: 'Oké, willen we samen zijn ja of nee?'."

Soulmates

"Alles komt voort uit een beetje waarheid", zegt Zefanio als hij wordt gevraagd of hij gelooft dat er zoiets bestaat als een soulmate. "Ik heb wel het gevoel dat het bestaat, echt waar. Want soms klik je gewoon heel goed met iemand, heeft diegene dezelfde dingen meegemaakt als jij, jullie praten hetzelfde of komen uit hetzelfde jaar. Dan heb je een beetje die 90's vibe bijvoorbeeld."

Ster advertentie
Ster advertentie