Video

Fraasie: "Ik maakte een tune voor mijn wifey om te vertellen dat ik haar leuk vond"

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Fraasie: "Ik maakte een tune voor mijn wifey om te vertellen dat ik haar leuk vond"

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Lobi Lounge. Dit keer kwam Fraasie langs om met Yuki, Maxime Mata en FunX-host Nordin te praten over relaties, love languages en zijn wifey.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Flirten

Fraasie is nog steeds samen met zijn high school lover. In Lobi Lounge vertelt de producer dat hij aan haar liet weten dat hij haar leuk vond met een tune. Als vrouwen met hem flirten heeft hij dat vaak niet door en reageert hij heel casual. "Ik hoorde via-via dat ze mij leuk vond en toen ik dat eenmaal doorhad, wilde ik iets voor haar doen", vertelt Fraasie.

Uitgaan

Als Nordin aan Fraasie vraagt of hij het niet jammer vindt dat hij niet in zijn tienerjaren is losgegaan, antwoordt hij stellig nee. "Ik houd meer van chillen. Ik houd niet van uitgaan, vroeger was ik ook al zo. Af en toe vind ik het leuk om naar een feestje te gaan, maar eigenlijk houd ik helemaal niet van druktes."

Love languages

Volgens Fraasie is het ingrediënt voor een goede relatie dat je er in mindere tijden ook voor elkaar bent. Toch lopen veel relaties stuk door miscommunicatie. Misschien heb je weleens gehoord van de vijf love languages. Zo niet, lees even mee: de eerste is liefde in woorden uitdrukken (words of affirmation), de tweede is tijd voor elkaar vrijmaken (quality time), nummer drie is iets voor een ander doen (act of service), op de vierde plek staat knuffelen (physical touch) en de laatste is cadeaus geven (receiving).

Hoe zit het met de love language van Fraasie? "Ik zeg je eerlijk, ik ben een sukkel voor mijn rug aaien. Dat is écht lekker. Ik ga dus voor physical touch."

Ster advertentie
Ster advertentie