Video

Dylisa vertelt over haar toxic ex in de 'Lobi Lounge': "Hij hield me heel erg kort"

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dylisa vertelt over haar toxic ex in de 'Lobi Lounge': "Hij hield me heel erg kort"

De Lobi Lounge is terug van weggeweest. In de eerste aflevering praten Yuki, Maxime Mata en FunX-host Nordin met Dylisa over liefde, relaties, slutshaming en gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toxic ex

Dylisa vertelt openhartig over haar toxic ex en scharrels in de Lobi Lounge. Ze is een tijdje single, maar heeft al op twintigjarige leeftijd een relatie van zes jaar achter de rug. "De laatste paar jaar was ik niet echt meer verliefd. We hadden een broer-zusachtige vibe", vertelt ze aan FunX.

Vrijheid vindt ze het belangrijkste in een relatie, want in haar laatste relatie ontbrak het daaraan. "Ik was heel erg bezig met wat hij leuk vindt. Hij hield me heel erg kort en ik dacht nooit aan mezelf en wat ik leuk vond."

Scharrels

Momenteel is Dylisa happy single en heeft ze een vaste scharrel. Marathon daten is namelijk niks voor haar. "Ik durf makkelijk tegen een jongen te zeggen dat ik alleen seks wil, maar meerdere scharrels tegelijk hebben vind ik niet zo netjes", vertelt Dylisa. "Wij vrouwen worden al snel gezien als ho. Ik vind het lelijk en respectloos dat je al snel zo wordt genoemd."

Bekritiseerd

Ook Yuki vindt dat vrouwen vooral hun eigen plan moeten trekken. Helaas is het anno 2021 soms nog steeds zo dat vrouwen die open zijn over hun seksualiteit worden bekritiseerd, terwijl mannen stoer worden gevonden. "Vrouwen moeten vooral doen wat ze zelf willen en mannen moeten daar geen mening over hebben", zegt Yuki.

Sexy outfit

Tot slot komt de vraag of Dylisa weleens een outfit in de kast laten hangen omdat ze 'm toch te sexy vindt. "Nee, dat doet ik echt niet", antwoordt ze stellig. "Als ik me daar lekker invoel, trek ik het aan." Dylisa tipt dan ook om vooral te doen wat jouw gelukkig maakt en jezelf niet bezig te houden om wat ander denken. "Blijf vooral jezelf. Wil jij iets rocken? Rock het gewoon."

Ster advertentie
Ster advertentie