Video

Latu in de Lobi Lounge: "Ik heb een bedpartnerlijst"

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Latu in de Lobi Lounge: "Ik heb een bedpartnerlijst"

In de derde aflevering van de Lobi Lounge kwam Latu langs. De 23-jarige artiest sprak met Hansie, Elieve en FunX-host Nordin over geaardheid, flirten en de liefde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Versieren

Latu vertelt aan Nordin dat ze liever wordt versierd dan dat ze zelf op iemand afstapt, omdat ze van zichzelf best verlegen is. Gelukkig heeft Latu aan aandacht geen tekort. "Als ik heb gedraaid, is het alsof ik honing aan m’n reet heb zitten", vertelt ze lachend.

Bedpartnerlijst

Toch kan die aandacht ook een vervelende kant hebben. "Soms claimen mensen dat ze iets met me hebben gedaan. Ik heb een bedpartnerlijst dus ik weet precies met wie ik wel en niet de lakens heb gedeeld."

Huisje-boompje-beestje

De artiest heeft momenteel geen relatie, maar is echt het type voor huisje-boompje-beestje. "Ik heb liever één persoon waarmee ik echt kan settelen. Als ik met iemand date, heb ik ook de intentie om met die persoon samen te zijn", vertelt ze.

Hokjes skippen

Als Nordin het heeft over seksuele geaardheid legt Latu uit dat ze op dit moment alleen op vrouwen valt. "Maar het kan ook dat je mij over tien jaar ineens met een man en kind ziet. You never know. Ik vind dat iedereen zijn eigen hokje moet kunnen bepalen, maar ik skip ze liever."

Ster advertentie
Ster advertentie