Video

Fadim Kurt verklapt haar versiertactieken: "Als ik iets wil, krijg ik het"

  1. Newschevron right
  2. Fadim Kurt verklapt haar versiertactieken: "Als ik iets wil, krijg ik het"

In de nieuwste aflevering van De Lobi Lounge doet de hoogzwangere Fadim Kurt een boekje open over haar liefdesleven. Samen met Lauwtje, Yuki en FunX-host Vanessa bespreekt ze verschillende onderwerpen, zoals haar tijdelijke break-up met lover Marvin en de haatreacties die ze nog steeds in haar inbox ontvangt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

dm-slider

Fadim en haar verloofde Marvin zijn na een korte break-up weer helemaal happy together. Maar toen Fadim nog single was, was ze niet bang om op een leuke man af te stappen. "Als ik iemand echt aantrekkelijker vind, ga ik niet wachten en slide ik gewoon in die dm." Met versieren heeft ze geen moeite. "Als ik iets wil, dan krijg ik het."

Racistische haatcomments

Fadim is het helaas gewend op op social media veel haatreacties te ontvangen. Daar zitten ook racistische opmerkingen tussen, vooral over haar partner Marvin. Zelfs nu ze in verwachting is, krijgt ze de lelijkste berichtjes in haar dm. "Ik krijg dagelijks opmerkingen als: 'er zit een Zwarte Piet in je buik' of 'er zit een aap in je buik'." Gelukkig trekt ze zich daar niks van aan. "Ik wil wel boos worden, maar denk ook van: hoe kan je zo dom zijn?"

Advies van Fadim

Zoals altijd in De Lobi Lounge gebruikt de gast zijn of haar ervaring en kennis om kijkersvragen te beantwoorden. Hoe ga je om met het flirtgedrag van degene met wie je aan het daten bent? En hoe geef je toe dat je gevoelens hebt voor je beste vriendin? Fadim geeft advies!

Je kunt alle afleveringen van De Lobi Lounge terugkijken op het YouTube-kanaal van FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie