Video

Jairzinho speelt lastige interviewkandidaat in FunX Zoekt Presentator

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jairzinho speelt lastige interviewkandidaat in FunX Zoekt Presentator

In FunX Zoekt Presentator krijgen vier talenten de kans om het nieuwe gezicht van FunX te worden. Onder toeziend oog van presentatoren Fernando Halman en Ouassima Tajmout laten de kandidaten zien wie het in zich heeft om de nieuwe presentator te worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pittige opdracht

In de derde aflevering van FunX Zoekt Presentator moesten Chelsea, Arsenio, Sarah en Joël hun interviewskills laten zien. FunX-presentator Nordin schotelt ze een pittige opdracht voor: binnen vijftien minuten moeten ze drie dingen over een artiest te weten zien komen. Wat kunnen we in de toekomst verwachten, hoe is het in de liefde en is er een angst om in de toekomst niet meer relevant te zijn.

Ongemakkelijk moment

Chelsea, Arsenio, Sarah en Joël moeten om de beurt Jairzinho interviewen die een lastige interviewkandidaat speelt. Hij heeft er geen zin en is moe, wat zorgt voor een hoop frustratie bij de vier talenten. Vooral de vraag: "Heb je naar mijn nieuwe album geluisterd", zorgt voor een ongemakkelijk moment.

Schuldgevoel

Na de vier interviews is het tijd voor de beoordeling. "Ik kreeg wel een schuldgevoel", vertelt Jairzinho. "Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo." Voor de puntenverdeling heeft Jairzinho gekeken naar wie er rustig bleef en wat voor vragen er werden gesteld. Sarah, Arsenio, en Joël gaan ervandoor met een acht en Chelsea met een zeven. "Je was heel lief, maar ik merkte dat je op een gegeven moment niet meer je vragen kon stellen. Ik gaf geen antwoord en daardoor raakte je gedesoriënteerd", legt hij uit aan Chelsea.

Volgende week

Hoewel Sarah met een negen nog steeds bovenaan staat, kan er nog van alles gebeuren. De opdracht van volgende week telt namelijk voor zestig procent mee.

Ster advertentie
Ster advertentie