Video

Fous dropt in 2020 "superveel" tracks en een album

  1. Newschevron right
  2. Fous dropt in 2020 "superveel" tracks en een album

De carrière van Fous gaat superlekker en dat is ook te zien aan de cijfers van de sessie die hij onlangs bij FunX deed. De YouTube-video op het kanaal van FunX passeerde in korte tijd al de kwart miljoen views. Toch vonden fans dat hij meer waardering zou moeten krijgen. Youssef was het daarmee eens en bezocht de artiest daarom in zijn woonplaats Almere.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fous en Boef?

Yous en Fous doken samen in de muziekstudio en hadden het daar over de verhalen achter verschillende tunes van de rapper. Saaf met Sligg staat bijvoorbeeld op het YouTube-kanaal van Boef. Natuurlijk wilde Youssef weten hoe dat precies ontstaan is en of dit betekent dat er muziek aankomt van Fous en Boef. Het ontstond dope, maar over toekomstige plannen met de Memories-rapper deed hij opvallend geheimzinnig: "We zijn niet naar de studio geweest, maar wie weet komt dat nog."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe Fous -tune

Fous varieert veel met zijn muziek. Soms is hij die boze rapper en dan verschijnt er ineens weer een romantische tune, zoals Loeren met Suzet Lichel. Dat is niet anders op zijn platen. Hij heeft al een album op zijn naam en een EP, maar what's next? "Er komen superveel tracks aan en wie weet nog een album, snel", zegt Fous. Een van de nieuwste tunes verschijnt 31 januari en daar kregen wij alvast een preview van.

Ster advertentie
Ster advertentie