Video

Edison-winnaar Frenna: "Ik vond Mula B een verschrikkelijke vent, maar Bizzey bracht ons bij elkaar"

  1. Newschevron right
  2. Edison-winnaar Frenna: "Ik vond Mula B een verschrikkelijke vent, maar Bizzey bracht ons bij elkaar"

Een groot deel van de Nederlandse hiphopscene kwam gisteravond samen in de Westergasfabriek in Amsterdam voor de uitreiking van de Edisons. Frenna ging er met zijn album Francis met de popprijs voor beste hiphopalbum vandoor en won daarmee van Bizzey's November en Ronnie Flex' Nori. Ouassima was aanwezig en sprak naast de winnaar ook Bizzey, kersverse vader Jonna Fraser en winnaars van de beste videoclip: Zwart Licht. Ze checkte gelijk de outfit van de heren. Kwamen ze strak in pak of verschenen ze in een trainingsbroek op de rode loper?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mula en Frenna

Over het tot stand komen van zijn nieuwste hit Viraal met Mula B is Frenna open: "Ik zeg je eerlijk, die track is gekomen door Bizzey." Frenna vertelt dat hij Mula eerst een "verschrikkelijke vent" vond, maar dat Bizzey hen bij elkaar heeft gezet en dat de boel toen is uitgepraat. Met de track als gevolg. Als we de rapper moeten geloven, kunnen we in 2019 weer verschillende verrassingen van hem verwachten, waaronder nieuwe SFB-tunes...

"Ons genre groeit alleen maar, we blijven winnen, we blijven domineren!"

Bizzey

Bizzey, die aanstaande zaterdag een dikke live show geeft in AFAS Live, won helaas niet. Desondanks was 2018 voor hem een supersuccesvol muzikaal jaar, met onder andere vier nummer één-hits. "Voor mij is dit allemaal een geschenk. Ik had natuurlijk al ondenkbaar veel succes geboekt met Yellow Claw, dus om dan solo weer zo lekker te gaan, is wel sick", vertelt hij Ouassima.

Ster advertentie
Ster advertentie