Video

Hoe lang gaan Noorderslag-artiesten Famke Louise, Young Ellens en Jacin Trill nog door met muziek?

  1. Newschevron right
  2. Hoe lang gaan Noorderslag-artiesten Famke Louise, Young Ellens en Jacin Trill nog door met muziek?

Het was lit in de FunX-basement bij Eurosonic Noorderslag afgelopen week! Vanessa was aanwezig om te checken wat Nederlands heetste artiesten in petto hebben voor komend jaar. Ook vroeg ze onder andere Famke Louise en Young Ellens tot welke leeftijd ze eigenlijk door willen gaan met performen. Kan je op je zestigste nog wel actief zijn als rapper?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

met pensioen

Jiri11 zegt in ieder geval nooit te stoppen: "Ik kan niks anders, ik heb geen diploma's." Ook Famke Louise ziet zichzelf nog wel even doorgaan. "Als jouw passie muziek maken is, vind ik dat je dat op elke leeftijd kan doen", aldus de zangeres. Young Ellens ziet zichzelf wel in de muziekindustrie blijven werken, maar wil na zijn 35e wel tijd hebben voor zijn hondje en toekomstige gezin. Ook Jacin Trill is niet van plan om tot ver na zijn dertigste on stage te blijven, hij gaat het liefst op zijn 27e al met pensioen.

nieuw album idaly

Wine Slow-zanger Idaly gaf nog een primeurtje weg. Hij verklapte aan Vanessa dat zijn nieuwe album, dat we in maart kunnen verwachten, Idaly gaat heten. Dit wordt het derde solo album van de jonge Amsterdamse artiest.

Ster advertentie
Ster advertentie