STER Advertentie

FunX Latin

FunX Latin

Vamos! In FunX Latin geven Q-Bah en Mickster je het laatste nieuws uit de Latin scene: de laatste releases, mixes, interviews en Latino lifestyle.

Afleveringen

#32 - Latin Mix / Ataniro komt met Spaanstalig album (S02)

De Arubaanse artiest Ataniro scoorde hits op FunX met tracks als Te Paden, Bon Vibe en Nami Loke Bo Tin. Op Aruba werkt hij aan twee grote projecten: een Spaanstalig album en een album met zijn zoon Jahmani. Verder vertelt Ataniro hoe het nu is op het eiland, in deze gekke tijden. En Q-Bah en Mickster draaien nieuwe Latin tracks. Dale al Play!

#31 - Latin Mix / Jahari doet het voor Curaçao (S02)

Q-Bah en Mickster draaien de grootste Latin hits. En zanger Jahari te gast. Er is een TikTok-dansje bedacht bij zijn nieuwe single Bati, met Chris Strick. En zijn vorige track Oso Deh deed het ook al goed op FunX. Jahari zingt in Papiamento. In de FunX Latin podcast vertelt hij hoe hij vanuit New York, naar Curaçao en vervolgens naar Nederland verhuisde. En wat voor invloed dat heeft op zijn muziek. Chequealo aqui!

#30 - Latin Mix / Feylus in boxershort in videoclip Quinientas Veces (S02)

Q-Bah en Mickster draaien de Latin hits voor je. En Feylus vertelt over zijn nieuwe single Quinientas Veces. Hiervoor nam de Peruaanse zanger een clip op in de Spaanse badplaats Altea.. in zijn boxershort. Porque? Je hoort het in deze aflevering van de FunX Latin podcast.

#29 - Latin Mix / Coño-producer Puri werkt met Mariah en DeLaGhetto (S02)

Met Jason Derulo maakte hij een remix van Coño. En nu werkt Puri ook samen met Latin supersterren als DeLaGhetto en Mariah. De producer/dj vertelt over de aankomende muziek. En Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits voor je. Dale al Play!

#28 - Latin Mix / Papi Mikey Dinero overleeft bijna fataal ongeluk (S02)

Bienvenido! Hij werkt met artiesten als Willie Wartaal, Vjeze Fur, Sevn Alias en Josylvio. Maar het meest indrukwekkend verhaal dat Papi Mikey Dinero vertelt, gaat over een bijna dood ervaring. De Venezolaans-Nederlandse artiest is in de FunX Latin show vanwege zijn nieuwe single Silencio. Tussendoor vertelt hij Q-Bah en Mickster over de gebeurtenis die hem een andere kijk op het leven heeft gegeven. Je hoort ook nieuwe tracks van Maluma, Ozuna, Farruko, Nio Garcia, Dixson Waz en nog veel meer. Ecuchalo ahora!

#27 - Latin Mix / Peso El Connect en JM werken met hitproducer Shafique Roman (S02)

Feid, Justin Quiles, J. Balvin, Sech, Maluma en Nicky Jam hebben samen een remix gemaakt voor Porfa. Dus dat is een van de vele Latin hits die Q-Bah & Mickster voor je draaien. Verder zijn Peso El Connect en JM te gast. Die droppen meerdere Spaanstalige singles met Shafique Roman, de producer van hits als Wat Is Je Naam (Yxng Le en Frenna), Coco (Jayh), Hup (Bizzey en SFB) en nog veel meer. In deze show vertellen de boys over de samenwerking. En ze laten ze gloednieuwe muziek horen. Dale al Play!

#26 - Latin Mix / Ledesma (Uruguay) en Masquraid (NL) maken samen een album (S02)

Q-Bah en Mickster draaien nieuwe tracks van Anuel AA, Ozuna, Sebastian Yatra, Manuel Turizo, Beele, Natti Natasha en nog veel meer. Te gast zijn de Nederlandse dj/producer Masquraid en de Uruguyaanse artiest Ledesema. Die dropten deze week de single Mia samen. En ze werken aan een album. Lebesma is in Montevideo en vertelt over het leven daar. Escuchalo ahora!

#25 - Latin Mix / Zanger Matias was in huis Emilio en Gloria Estefan (S02)

Latin zanger Matias vertelt vanuit Colombia over zijn carrière en zijn nieuwe muziek. Naast zijn single No Me Dejes Solo hoor je ook nieuwe tracks van Dalex, Myke Towers, Yandel, NK, Justin Quiles en Daddy Yankee. En Q-Bah & Mickster hebben nieuws over legale Latin parties in Amsterdam, voor dertig man. Dale Play!

#24 - Latin Mix / Nelly Cortez vertelt over Santo Domingo (S02)

Q-Bah en Mickster draaien de heetste Latin tracks. En de Dominicaanse artiest Nelly Cortez is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe single Contigo. En de boys hebben het over de betrokkenheid van artiesten als Anuel AA, J Balvin, Zion, Becky G en Justin Quiles bij de Black Lives Matter beweging. Dale, dale, dale Play!

#23 - Latin Mix / Maurino (Macumba) zingt En Camino (S02)

Q-Bah en Mickster draaien de heetste Latin hits. En zanger Maurino vertelt hoe Latinos deze week protesteren tegen racisme en politiegeweld. Hij schreef er een track over: No Puedo Respirar (I Can't Breathe). En zijn gloednieuwe single En Camino past ook bij deze tijd. Verder bespreken de boys de laatste albums van Anuel AA, Bad Bunny, Lunay, Sech en El Alfa. Dale al Play!

#22 - Latin Mix / Sarita Lorena werkt met Famke Louise (S02)

Sarita Lorena is te gast. Ze vertelt over een aankomende EP, laat nieuwe muziek horen en verklapt iets over samenwerkingen met Famke Louise en (meer met) producersteam SoulSearchin'. Verder draaien Q-Bah en Mickster nieuwe tracks van o.a. Anuel AA, Rosalia en Sech. Escuchalo!

#21 - Latin Mix / Kilate Tesla primeurt nieuwe muziek (S02)

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En Kilate Tesla laat nieuwe muziek horen. De zanger is de winnaar van FunX Talent Origins 2020. En met zijn Mala Fama staat hij in de Top 50 in Colombia. Hij werkt aan een nieuw album (of EP) met producer Alex Sargo. En zijn tracks Palo en Magia (met Ir Sais) gaan ook hard. Subelo!

#20 - Latin Mix / Jeon werkt weer met J Balvin (S02)

Calentura! Q-Bah & Mickster draaien de heetste Latin hits. En Jeon vertelt over zijn aankomende album, samenwerken met J Balvin en aankomende tracks samen met Don Omar, Jowell & Randy en Nacho. De Arubaanse zanger zingt ook zijn hit Dushi Bida in deze show. Daarnaast praat Jeon over de huidige situatie op de ABC-eilanden. Chequealo ahora!

#19 - Latin Mix / El Choco ontdekt in Amsterdamse kapperszaak (S02)

Subelo! Q-Bah & Mickster draaien de heetste Latin hits. En de Dominicaanse artiest El Choco is te gast. Die deelde als studio's met artiesten als Jayh en Sarita Lorena. El Choco maakte ook al reclame-tracks voor merken Nike en Armani. En zijn eerste single Te Gusto komt deze maand uit. El Choco: "Ik ben ontdekt in een Amsterdamse kapperszaak, waar ik kapper was". Check de show nu, dale al PLAY!

#18 - Latin Mix / Rolf Sanchez laat nieuwe muziek horen (S02)

Rolf Sanchez is in quarantaine in de studio. Er komen nieuwe tracks aan met Tabitha, Nicky Romero en nog vele anderen. Zijn nieuwe solosingle Como Tu gaat lekker. En Rolf brengt Spaanstalige versies uit van bestaande NL liedjes. In deze show vertelt hij hoe deze coronatijd hem getroffen heeft. En hij zingt een gloednieuw nummer voor je. Verder draaien Q-Bah & Mickster de heetste Latin hits. Escuchalo!

#17 - Latin Mix / Quique zingt Candela ? (S02)

Quique is te gast om zijn nieuwe single Candela live te doen. En hij vertelt over een studiosessie met Rauw Alejandro. Q-Bah en Mickster draaien ook nieuwe muziek van Maluma, J Balvin, Camilo, Feid, Justin Quiles, Dalex en nog veel meer. Dale al Play!

#16 - Latin Mix / Yostin Flow lanceert Vida Loca voor iedereen in quarantaine (S02)

Q-Bah & Mickster draaien nieuwe Latin tracks voor je. Anuel AA heeft een single met Rvssian en Juice WRLD. Ook Rauw Alejandro dropt nieuwe tracks. Sech heeft een nieuwe EP. En Fuego, Camilo en Miky Woodz hebben allemaal nieuwe albums. Verder is Yostin Flow te gast. Deze Dominicaanse artiest was eerder al FunX' Talent Of The Week. Nu vertelt hij vanuit zijn woonkamer over zijn single Vida Loca. Escuchalo ahora!

#15 - Latin Mix / Jones Suave: "Album komt eraan" (S02)

Q-Bah & Mickster draaien de nieuwste Latin hits voor je. Te gast is Jones Suave. Als MC is hij te vinden op feesten en festivals zoals Calle Ocho, Pal Mundo, Vunzige Deuntjes en Latin Village. En als artiest dropte hij deze maand de nieuwe single Ponte Loca. Jones Suave laat ook vast de volgende single Choque horen met Unik0. Dale al Play!

#14 - Latin Mix / Ir-Sais: "Dream Girl heeft nu 33 miljoen views" (S02)

Ook Ir-Sais blijft thuis om te voorkomen dat meer mensen het coronavirus krijgen. "We moeten zorgen voor onze ouders", vertelt de zanger. Ondertussen heeft zijn grote hit Dream Girl (remix) met Rauw Alejandro 33 miljoen views op Youtube. Er ligt een nooit uitgebrachte versie met Farruko op de plank. En de volgende single is een remix aan van Ir-Sais' Midnight Boom met Chocquitown en Afro B. Hij praat er over met Q-Bah & Mickster in deze aflevering van FunX Latin. Escuchalo ahora!

#13 - Latin Mix / Bad Bunny update / QBah & Mickster over fiestas in 2020 (S02)

Bad Bunnny ligt te zonnen in zijn tuin. Anuel AA scheldt corona uit vanuit zijn appartement. Ozuna en Daddy Yankee zitten vooral op hun boten. En Maluma maakt vanuit huis TikTok video's. Ook Q-Bah & Mickster werken vanuit huis vanwege de coronacrisis. Want alleen zo beschermen we elkaar tegen de epidemie. In deze aflevering hoor je hun blik op het Latin festivalseizoen. Wat kan er nog wel en wat niet in 2020? En de chicos draaien nieuwe muziek van o.a. J. Balvin, Lunay, Sech, Tainy en Ovy On The Drums. Dale al Play!

#12 - Latin Mix / J Balvin dropt Colores / Q-Bah & Mickster draaien vanuit huis (S02)

Q-Bah en Mickster maken de show vanuit huis, vanwege de coronacrisis. Ook artiesten als Anuel AA, Ozuna, Daddy Yankee en Nicky Jam zitten in quarantaine. J. Balvin dropte zijn album Colores, dus daar hoor je tracks van. En in deze aflevering hoor je extra veel vrolijke tracks, om mee te zingen, om op te dansen of om gewoon van te genieten. Escuchalo ahora!

#11 - Dj Mickster draait de heetste Latin tracks (S02)

DJ Mickster en la casa! Op verzoek van luisteraars van de FunX Latin podcast draait Mick zijn favoriete Latin tracks in deze aflevering. Q-Bah vertelt je welke Latin albums binnenkort verschijnen. Een album waar de boys naar uitkijken is Colores van J. Balvin. Dale Play!

#10 - Latin Mix / Bad Bunny album / Gatto Gabriel te gast (S02)

Q-Bah en Mickster draaien de grootste hits van het nieuwe album van Bad Bunny: YHLQMDLG (Yo Hago Lo Que Me Da La Gana). Gatto Gabriel is te gast en vertelt over zijn avontuur met Marc Anthony en Jennifer Lopez. En de boys blikken vast vooruit op Colores van J. Balvin. Escuchalo ahora!

#9 - Latin Mix / Dj Junny, Flori del Pino en Peter vertellen over Exito Records (S02)

Wepa! Q-Bah en Mickster draaien nieuwe muziek van Sech, Anuel AA, Shakira, Dimelo Flow, Lunay, Bad Bunny en nog veel meer. Dj Junny en zijn compagnon Peter vertellen over het nieuwe platenlabel Exito Records. En zangeres Flori del Pino is net terug van een writers camp met Latin artiesten. Dat en nog veel meer in de nieuwe FunX Latin Podcast. Dale al Play!

#8 - Latin Mix / Ritmo Real laat nieuwe muziek met Jeon horen (S02)

Q-Bah en Mickster draaien gloednieuwe tracks van Ozuna, Jhay Cortez, Nicky Jam, Wisin & Yandel en J. Balvin. En er is nieuws over Daddy Yankee, want die komt deze zomer. De gast in deze aflevering is Ritmo Real. De Arubaanse artiest heeft behoorlijk wat hits op zijn naam staan, waaronder Desde Cu Ma Bai (1.5 miljoen views). Ritmo Real is een van de beste vrienden van Jeon (Machika, Bon Vibe, Dushi Bida) en hij maakte veel muziek met hem. In deze aflevering van de FunX Latin Podcast laat hij nieuwe tracks horen die nog niet uit zijn. Escuchalo ahora!

#7 - Latin Valentijns Mix met dj Double-R (S02)

Hij draait op festival Latin Village en Latin parties als Lovumba, Piña en Salsa Breeze. Dj Double-R is te gast in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. De dj is net vader geworden. In deze aflevering vertelt hij hoe hij dat combineert met zijn drukke leven. En Double-R en Q-Bah vertellen over hun Valentijns-plannen. Waar gaan ze naartoe? En met wie? En waar is Mickster deze week? Je hoort het in deze aflevering van FunX Latin. Escuchalo ahora!

#6 - Latin Mix / Da Phonk maakt remixes voor Nicky Jam en J. Balvin (S02)

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En Dj Da Phonk laat zijn Latin remixes horen. Die worden over de hele wereld gedraaid, ondermeer in de shows van Nicky Jam en J. Balvin. De dj's van deze twee reggaetoneros hebben Da Phonk ook al benadert. Waarom zijn remixes zo goed zijn? En hoe het komt dat hij direct na de lancering van een nieuwe single al een remix heeft gemaakt? Dat hoor je in deze aflevering van de FunX Latin podcast met Q-Bah en Mickster. Escuchalo ahora!

#5 - Latin Mix / La$$a scoort hit met Tainy, Dalex en Alavaro Diaz (S02)

DJ Mickster staat achter de draaitafels. Q-Bah heeft de laatste Latin nieuwtjes voor je. En de Amsterdamse producer La$$a vertelt over zijn reis naar Miami. Daar maakte hij de hit Mera met Latin supersterren Tainy, Dalex en Alvaro Diaz. En La$$a komt met meer Spaanstalige tracks. Escuchalo ahora!

#4 - Latin Mix met DJ Mickster en MC Q-Bah (S02)

Musica buena! DJ Mickster draait op de Canarische eilanden. Vanaf Tenerife mixt hij de nieuwste Latin tracks naadloos aan elkaar. Q-Bah belt hem om te checken wat hij daar verder doet en wie er nu voor hem invalt op de fiestas. Verder hebben de chicos het over festival Macumba en festival Pal Mundo. Voor de laatste komen Ozuna, Gente de Zona en Natti Natasha naar Nederland. En die acts hebben Q-Bah en Mickster al eens ontmoet. Escuchalo aqui!

#3 - Tribal Kush maakt hits voor Latin supersterren (S02)

Q-Bah en Mickster draaien nieuwe muziek van Shakira, Anuel AA, Nicky Jam, Bad Bunny, Tainy, Bizzey, Sky, Sech en nog veel meer. Er wordt gekletst over het aankomende album van J. Balvin. En Tribal Kush is te gast. Dit producersduo werkt samen met artiesten als Dj Blass, Beenie Man, Bad Gyal, Playero, Flori del Pino en Freddy Moreira. In FunX Latin laat Tribal Kush nieuwe tracks horen. En de boys vertellen over een tour door Colombia. Escuchalo ahora!

#2 - Jordy Jota: "Dembow muziek is populairder dan ooit" (S02)

Q-Bah en Mickster draaien nieuwe muziek van Nicky Jam, Daddy Yankee, Bad Bunny, Karol G, Rauw Alejandro, Jamsha en nog veel meer. Ozuna en El Alfa komen dit jaar Europa, dus daar wordt over gekletst. En FunX Talent finalist Jordy Jota is te gast om zijn laatste Dembow single Pom Pom te doen. En hij primeurt de volgende: Modo Avion. Dale al Play!

#1 - Latin mix van dj D'Maduro in FunX Latin (S02)

De Arubaanse dj D'Maduro maakt remixes die gedraaid worden in de shows van J. Balvin, Major Lazer, dj Snake en Tropkillaz. Hij is ook resident dj bij Latin parties zoals Lovumba en Copas. In deze aflevering van FunX Latin draait hij zijn beste edits en remixes. En Q-Bah en Mickster wensen je natuurlijk een gelukkig nieuw jaar: Feliz año nuevo!

#27 - DJ Shann mixt de grootste Latin hits aan elkaar (S01)

Ze stond al in het voorprogramma van Daddy Yankee en ze is resident dj bij feesten als Latin District en Baile Baile. Dj Shann is te gast in deze aflevering van FunX Latin. Om het jaar mooi af te sluiten doet ze een speciale Latin party mix. Ook leuk: Q-Bah is terug van vakantie. Sube el volumen!

#26 - Extra lange Latin Mix van DJ Mickster (S01)

Voor deze editie van de FunX Latin Podcast heeft Mickster weer een heerlijke mix gemaakt, met de nieuwste bangers en een paar klassiekers. A rumbiar!!

#25 - De favoriete Latin tracks van Patricia & DJ Mickster's Latin Mix (S01)

Mickster en Patricia doen voor de laatste keer de Funx Latin podcast samen. Tijdens deze aflevering bespreken zij een paar van hun favoriete latin liedjes en artiesten en waarom het zo veel voor hun betekent. Natuurlijk weer een heerlijke mix van onze eigen Mickster!

#24 - Latin Mix en gast Rishi Romero: “Ik organiseerde de eerste grote Latin House feesten in Nederland” (S01)

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En Rishi Romero - een van de pioniers van de Latin House movement in Nederland - is te gast. Hij vertelt over de grote feesten waar hij mede verantwoordelijk voor was, en waar wereldberoemde dj's zoals Afrojack en Hardwell hun eerste sets deden. Rishi Romero ziet dat zijn Zsa Zsa Su mixtapes bij elkaar 10 miljoen keer zijn gestreamd. En hij laat horen van welke Latin ritmes hij houdt. Check it out!

#23 - Hoogtepunten van het jaar en Ozuna mix (S01)

Patricia en Mickster blikken terug op hoogtepunten uit eerdere shows, zoals gesprekken met Bizzey, Ir-Sais, Sarita Lorena en Rolf Sanchez. Ook heeft Mickster een speciale mix van dé release van het moment: Nibiru van Ozuna!

#22 - Patricia en Mickster doen het samen / Best of 2019 Mix (S01)

Onze Q-Bah neemt even een welverdiende vakantie, maar gelukkig neemt onze Patricia het een maandje van hem over. Samen met Mickster hebben ze het over de impact van de Latin scene wereldwijd en wat voor invloed het heeft op Nederland. Speciaal voor deze aflevering draait Mickster zijn favoriete Latin tracks van 2019!

#21 - Munchi: "Ik heb nee gezegd tegen Beyonce" / Latin Mix (S01)

DJ en producer Munchi werkte veel met Diplo en diens groep Major Lazer. Hij was te gast bij Pharrell. Hij werd gevraagd voor een sessie met Beyonce. En hij werkte met Latin sterren zoals Voltio en Don Chezina. Als DJ draaide hij ook nog eens op de grootste festivals ter wereld. Maar Munchi wilde wat anders. Wat dat is, hoor je in deze aflevering van FunX Latin. En Q-Bah en Mickster draaien de grootste Latin hits van nu.

#20 - Jorda dropt zonnige videoclips / Latin Mix (S01)

Hij is dj, producer en videoclipmaker. Zijn single Anitta met Quique en Jay Fonseca is net uit. En hij heeft al hits op zijn naam staan met De Fellas, JPB, Lina Ice en Peso El Connect. In deze aflevering van FunX Latin laat Jorda gloednieuwe Spaanstalige en Portugese tracks horen. En Q-Bah en Mickster draaien de laatste singles van o.a. Nicky Jam, Ozuna, Shakira, Rauw Alejandro en Farruko voor je. En er is nieuws over Ir-Sais en Gente De Zona.

#19 - The Flexican: "Volgend jaar woon ik in Colombia" / Latin Mix (S01)

The Flexican produceerde de hit Watch Out For This (Bumaye) met Major Lazer en FS Green. O.a. Daddy Yankee maakte een remix die de hele wereld overging. Nu vertrekt hij voor een aantal maanden naar Colombia. Om te werken aan nieuwe muziek en om te kijken of hij, zijn vriendin en hun kleine dochter er langer willen wonen. Want The Flexican is verliefd geworden op het land. Omdat hij half Mexicaans is en omdat hij als kind in Mexico woonde, is zijn Spaans goed. En dat komt van pas. Want hij wil in Colombia artiesten benaderen voor samenwerkingen. In deze show hoor je zijn nieuwste tracks en het verhaal van The Flexican. Verder draaien Q-Bah en Mickster de grootste Latin hits van nu.

#18 - DJ Matias: "Gente De Zona komt bij mij feesten" / Latin Mix (S01)

Voorprogramma's voor Daddy Yankee, Bad Bunny en Ozuna. Feesten met Gente de Zona. En optredens bij de grootste Latin feesten en festivals. Dj Matias is dankbaar voor alle mijlpalen in zijn carrière. Onlangs draaide hij in Engeland en in Bulgarije. En dat smaakt naar meer. Matias: "Mijn toekomst? Er komt een groot project aan. En ik wil nog vaker draaien in het buitenland". De DJ die vooral bekend staat om zijn reggaeton- en bachata-sets vertelt er over in deze aflevering van FunX Latin. Verder draaien Q-Bah en Mickster de grootste en de nieuwste Latin hits voor je. Escuchalo!

#17 - Kilate Tesla: "We treden op in India met Akon" / Latin Mix (S01)

Met tracks als Palo en Bala haalde Kilate Tesla al miljoenen streams. Hij treedt ook regelmatig op in het buitenland. Toch is Kilate nog geen household name in de internationale Latin scene. En daar wil hij verandering in brengen. "Binnenkort verschijnt de EP Multi Language van Puri en mij. Daarmee zetten brengen we een nieuwe sound." In deze aflevering van FunX Latin laat Kilate vast wat tracks horen. En hij vertelt over een optreden met Akon in India. Q-Bah & Mickster draaien ook nieuwe muziek van o.a. Daddy Yankee, Anuel AA, Sech, Dalex, Justin Quiles en Lenny Tavarez.

#16 - Flori del Pino: Afro Bros en miljonair Gianluca Vacchi haalden me 's nachts naar de studio / Latin Mix (S01)

Het was vrijdagnacht. Zangeres Flori del Pino was net gaan slapen toen de telefoon ging. Dano van Afro Bros wilde weten of ze naar de studio kon komen. De Italiaanse miljonair en dj Gianluca Vacchi wilde daar een nieuwe Spaanstalige track maken. En daar kon Flori bij helpen. Ze had immers al hits op haar naam staan met F1rstman, Kempi en Xerxes waarop ze ook in het Spaans zingt. De zangeres stemde in en er werd een vooraf betaalde taxi gestuurd. Binnen een mum van tijd stond Flori del Pino zanglijnen in te zingen voor Gianluca Vacchi, die eerder al de hit Mueve maakte met Nacho en Becky G. In deze aflevering van FunX Latin vertelt ze hier over en laat ze haar nieuwe muziek horen. Verder draaien Q-Bah en DJ Mickster de heetste Latin tracks voor je. Escuchalo!

#15 - Chris Strick: "Ik ben met Sech, Lunay en Alex Sensation op Aruba" / Latin Mix (S01)

Op Curaçao staat Chris Strick bekend als een radio-dj die geen blad voor de mond neemt. Als artiest maakte hij hits met de Afro Bros, Freddy Moreira en Ataniro. En hij staat binnenkort op het podium met Sech, Lunay en Alex Sensation tijdens Festival Aruba Island Takeover. In deze show hoor je waarom Chris voorgoed (terug) vertrokken is naar Curaçao. En welke tracks hij op dit moment grijs draait op de radio daar. Verder draaien Q-Bah & Mickster de grootste Latin hits voor je. Escuchalo!

#14 - Q Bah is jarig / Latin Mix / JPB: "Op Curaçao optreden is het mooiste wat er is" (S01)

De grootste hit van JPB is Bo Ke Chill. Maar de zanger heeft er nog veel meer op zijn naam staan. Dit jaar verschijnt zijn nieuwe EP. Flori Del Pino doet hierop een gastbijdrage. En dj-team RUGGED (dat eerder de FunX DJ Battle wonnen) werken veel met hem samen. Hij was ook in de studio met de Jaimaicaanse zanger Gyptian (Hold You). JPB doet wekelijks meerdere shows. De leukste optredens? "Op Curaçao en op trouwerijen". Verder in deze aflevering: Q-Bah en Mickster draaien nieuwe singles van Maluma en J. Balvin samen, Paolo Londra met A Boogie WIt da Hoodie, en een remix Daddy Yankee met Becky G en Bad Bunny.

#13 - Unik0: "Ze wilden een album met Ir-Sais" / Latin Mix (S01)

Hij stond bovenaan in de XChart met The Love Song. De track met Ir-Sais zorgde destijds voor veel aandacht voor Unik0. Vervolgens verscheen nog The Love Song Part 2. Maar daarna werd het even stil rondom de drietalige rapper. Que pasó? In deze show laat Unik0 zijn nieuwe Spaanstalige tracks (met o.a. dj Moortje) horen. En hij doet zijn verhaal. Verder draaien Q-Bah en Mickster hits van o.a. Rosalia, Ozuna, Piso 21, Nicky Jam en Manuel Turizo.

#12 - DJ Mickster wordt vader tijdens Lowlands / Fiesta Macumba Soundsystem (S01)

Terwijl hij staat te draaien op een van de grootste festivals van Nederland, krijgt dj Mickster een appje: "Je wordt nu vader". Hoe dat ging vertelt Mickster in deze show. Verder doet de Fiesta Macumba Soundsystem een dj-set. De boys vertellen hoe ze van één naar vijftig optredens per jaar gingen. De volgende stap? "Coachella in Amerika". En Q-Bah draait de grootste Latin hits van o.a. Farruko, Anuel AA, Bad Bunny en Ozuna voor je. Escuchalo!

#11 - Sarita Lorena komt met Latin project / Latin Mix (S01)

Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits voor je. En Sarita Lorena vertelt over haar aankomende Latin project. Ze maakte al bachata met Ronnie Flex, dembow met SXTEEN en Latin trap met Sigourney K en Jayh. En ook op haar solo hits zoals On Top en Denk Maar Niet is te horen dat Sarita Zuid-Amerikaanse roots heeft. De zangeres: "Ik was negen toen ik mijn geboortestad Fortaleza (Brazilië) verliet. In Nederland wonen was wel even wennen." Nu heeft ze profijt van haar roots. "Ronnie Flex had een Latin iemand nodig en kwam via via bij mij", vertelt Sarita over de grootste hit Haal Me Naar Boven. "Nu werk ik aan mijn Latin project. Daarop ben ik in het Portugees en Spaans te horen". Of het een album wordt of iets anders weet Sarita Lorena nog niet: "Ik noem het een creatief project." Escuchalo aqui!

#10 - Mula B ontmoet rechterhand Pablo Escobar / Latin Mix (S01)

Mula B brengt veel tracks uit met Spaanse titels: Bandolero, Papito en Amigo bijvoorbeeld. Voor de videoclip van Bandolero reisde hij ook door Colombia, van grote stad Medellin naar de kustplaats Cartagena. Hij ontmoette daar de rechterhand van Escobar: Popeye. In FunX Latin vertelt Mula ook dat hij naar de Dominicaanse Republiek gaat voor een nieuw project. Maar hoe veel weet hij eigenlijk van de Latin scene? De rapper: "Ik vind Anuel AA heel hard". Verder in deze aflevering: QBah & Mickster draaien nieuwe muziek van Nicky Jam, Sech, Ozuna, J. Balvin, Camilo, Pedro Capo en nog veel meer. Escuchalo!

Populair op FunX.nl

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag

  • Mia Khalifa veilt 'beruchte' bril om geboorteland Libanon te steunen

  • Ophef: Trolls-pop maakt 'seksueel geluid' bij indrukken 'vagina-knop'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • EOTB-Yasmine deelt heftige beelden na zware mishandeling