FunX Latin

#58 - "Ik moest het maken, dat ik zou falen was geen optie" Saman Amini, - Over zijn carriere als acteur, theatermaker, zanger, schrijver (S02)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX Latinchevron right
  3. #58 - "Ik moest het maken, dat ik zou falen was geen optie" Saman Amini, - Over zijn carriere als acteur, theatermaker, zanger, schrijver (S02)

ma 9 november 2020

Saman Amini, is succesvol theatermaker, zanger, schrijver, heeft eigen creatieve bedrijven en toch is zijn grootste succes de band met zijn familie. Zijn nieuwe theaterstuk 'Onvoorspelbaar verleden' kon door de Coronamaatregelen niet meer doorgaan, maar is toch een inspiratiebron om met hem te praten! Het stuk gaat over een succesvolle artiest Amir, die ondanks dat succes hard struggled met zichzelf en zijn pijn uit het verleden. Pijn is iets wat we allemaal kennen, maar hoe gaan we ermee om en hoe wordt het ook je kracht? We praten o.a over keuzes, opgroeien met trauma's, jezelf staande houden op straat, Boef, en waarom goede bedoelingen toch pijnlijk kunnen zijn en natuurlijk ook zijn drijfveren. Check het hier!