FunX TopiX

#64 - "Fit zijn gaat zoveel dieper dan een lekker lichaam hebben" Elysa Eid, - Over goeie voornemens en een gezonde levensstijl (S02)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #64 - "Fit zijn gaat zoveel dieper dan een lekker lichaam hebben" Elysa Eid, - Over goeie voornemens en een gezonde levensstijl (S02)

zo 10 januari 2021

"Ik wil fit worden, lekker in mijn vel zitten en een mooi vooruitzicht op een summerbody!", herkaanbaar? Voor veel mensen begint het nieuwe jaar met dit goeie voornemen. Vaak blijft er maar weinig over van die doelen, dus als je gedisciplineerd blijven, hoe fix je dat dan? Elysa Eid is entrepreneur, personal trainer en het brein achter 'The bootycamp'. Samen met haar bespreek ik de impact van sporten op je mentale gezondheid en haalbare plannen. "De focus bij goeie voornemens over ons lichaam, is te veel op het uiterlijk gericht" zegt Elysa onder andere....We doen samen nog wat squats en hebben het over haar inspirators! "Mobicep vind ik

inspirerend, geen sprake van concurrentie, het is eerder alsof we samen werken". Elysa haar doel van dit jaar is dan ook haar zaken uitbreiden en jouw gezond houden!