FunX TopiX

#65 - "Ik wil meer stimulerende verhalen horen over alleenstaande vaders" Bigg L, - Over onverwacht vaderschap op jonge leeftijd (S02)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #65 - "Ik wil meer stimulerende verhalen horen over alleenstaande vaders" Bigg L, - Over onverwacht vaderschap op jonge leeftijd (S02)

zo 17 januari 2021

Bigg L is zijn artiestennaam! Maar in zijn vrije tijd heet hij gewoon Aljereau en is hij trotse vader van een dochtertje(5). Toen hij 21 was kreeg hij onverwacht de verantwoordelijkheid voor een babygirl en dat geeft je leven nogal een switch. Hoe ga je daarmee om?! Welke struggles en welke blessings kom je tegen? En wat als je niet meer samen bent met de baby momma? We bespreken in deze podcast alles over het vaderschap en de impact die het heeft op je dagelijkse leven, maar ook over de angst om niet altijd gesupport te worden, mocht het tot de rechter komen(in zijn geval geen sprake van). Hij geeft ook tips and tricks hoe je het wel goed houdt en vertelt hoe erg zijn dochter hem inspireert! Check het hele verhaal hier!