FunX TopiX

#4 - "Er wordt te vaak gezegd, jongeren zijn de toekomst, maar daar zie ik bij de overheid niks van terug" - Akram Eddahmani in gesprek met Rebekka Timmer van Bij1 (S03)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #4 - "Er wordt te vaak gezegd, jongeren zijn de toekomst, maar daar zie ik bij de overheid niks van terug" - Akram Eddahmani in gesprek met Rebekka Timmer van Bij1 (S03)

zo 21 februari 2021

Dit is de TopiX verkiezingsspecial! De komende weken gaan jonge mensen in gesprek met een politicus over onderwerpen die in jouw leven trending zijn. Of je het nou wilt of niet, we hebben allemaal met politiek te maken. Denk aan dingen als institutioneel racisme, sociale huurwoningen of onderwijs, de politiek heeft hier grote invloed op, en dus ook op jouw leven. In dit gesprek voelt Akram(21) de nummer drie op de lijst van Bij1 aan de tand, Rebekka Timmer! Samen met haar bespreekt hij zijn wantrouwen in gevestigde partijen, spreekt hij zijn zorgen uit over de woningnood en vraagt aan Rebekka: "Hoe kan je mij beloven dat jullie het echt anders gaan doen?". Check het hele gesprek hier en laat je inspireren!