FunX TopiX

#5 - "Als je jongeren 10.000 euro geeft, stort het dan niet zomaar op hun bankrekening" - Saber el Majdoubi in gesprek met Simion Blom van GroenLinks (S03)

  1. Podcastschevron right
  2. FunX TopiXchevron right
  3. #5 - "Als je jongeren 10.000 euro geeft, stort het dan niet zomaar op hun bankrekening" - Saber el Majdoubi in gesprek met Simion Blom van GroenLinks (S03)

za 27 februari 2021

Dit is de TopiX verkiezingsspecial! De komende weken gaan jonge mensen in gesprek met een politicus over onderwerpen die in jouw leven trending zijn. Of je het nou wilt of niet, we hebben allemaal met politiek te maken. Denk aan dingen als institutioneel racisme, sociale huurwoningen of onderwijs, de politiek heeft hier grote invloed op, en dus ook op jouw leven. In dit gesprek gaan Saber(27) en de nummer 21 van GroenLinks Simion Blom, de diepte in! Met elkaar bespreken zij, Saber z'n wantrouwen in het onderwijssysteem, spreekt Saber zijn zorgen uit over institutioneel racisme en vraagt aan Simion: "Hoe zit het eigenlijk met die 10.000 euro die GroenLinks aan jongeren wilt geven?". Check het hele gesprek hier en laat je inspireren!