FunX Amsterdam

Yes-R wil Van Gaal Egyptische pit bijbrengen

  1. Newschevron right
  2. Yes-R wil Van Gaal Egyptische pit bijbrengen
De voetbalgekte is uitgebroken, ook bij rapper Yes-R. Vrijdagmiddag belde Natasja in Sound of the City Amsterdam met rapper die niet alleen rap van de tongriem is gesneden maar ook nog eens een goed potje kan voetballen. Dat konden we eigenlijk ook al zien in de videoclip van het FunX WK nummer ‘Holanda’.Yes-R’s gouden kicks zijn ook te bewonderen tijdens het WK Nederland dat dit weekend in het Amsterdamse Sportpark Middenmeer wordt gehouden. Yes-R is ambassadeur van dit event en komt uit voor Egypte.

Natasja stelde Yes-R, die Egyptische roots heeft maar een groot Oranje-fan is, voor het dilemma: voor wie zou hij juichen als Nederland tegen Egypte zou spelen. “Ik ben 100 procent voor Oranje, maar als Nederland ooit tegen Egypte zou moeten spelen dan ben ik keihard voor Egypte. Dat heeft gewoon te maken met dat ik het Egyptische voetbal mooier vind, ondanks dat Nederland wel beter presteert.”

Hoewel Nederland hun eerste WK-wedstrijd tegen Spanje met een dikke 5-1 is doorgekomen, heeft Yes-R toch nog advies voor Oranje-bondscoach: “De pit die Egypte heeft zou ik heel graag een keer willen introduceren bij Van Gaal.”



Ster advertentie
Ster advertentie