FunX Amsterdam

Ex-SYTYCD danser Gianni Grot maakt voorstelling: Mr. Brand

  1. Newschevron right
  2. Ex-SYTYCD danser Gianni Grot maakt voorstelling: Mr. Brand
"In principe heeft So You Think You Can Dance mij wel de mogelijkheden gegeven waardoor ik nu kan doen wat ik doe". Gianni Grot, SYTYCD-danser uit 2011, vertelde dat in Sound of the City. Hij is nu druk bezig met de nieuwe theatervoorstelling Mr. Brand. Maar hij wist Natasja ook te shockeren door te zeggen dat hij liever niet meer zelf optreedt.

"Mr. Brand is een theatervoorstelling die ik produceer samen met Theater de Meervaart en Spin Off. Ik regisseer het ook met Juan-Carlos Goilo van Poetry Circle Nowhere." De show gaat over hoe de individu zich verhoudt tot de rest van de samenleving. Gianni produceert en regisseert niet alleen, maar danst ook mee.

Een podium zonder Gianni
"Ik hou niet van performen. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik hou er alleen nog van als het echt projecten zijn die me aanspreken." Dat is toch best een zware uitspraak voor een ervaren danser als Gianni. Hij had niet gedacht dat hij er drie jaar na zijn SYTYCD-ervaring zo over zou denken. Maar er is troost, want hij vindt zijn heil in regisseren, theatermaken en choreograferen.

Ster advertentie
Ster advertentie