De Dixte

Carel Ft. Architrackz & Oykie de DiXte met 'Bad Romance'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Carel Ft. Architrackz & Oykie de DiXte met 'Bad Romance'

Het is eindelijk zover. FunX Talent-winnaar Carel (18) dropt zijn langverwachte single Bad Romance. Zijn tune ging al een tijdje hard op TikTok, maar fans moesten blijven wachten op een officiële release. Kortom: een reden voor FunX om Bad Romance extra veel te draaien, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX Talent R&B

Carel was een van de talenten van de vorige editie van FunX Talent. Hij streed tegen vijf anderen R&B-artiesten voor de titel van nieuwe FunX Talent. En die titel won hij. Hij wist met zijn mooie stemgeluid iedereen omver te blazen. Hij was met stomheid geslagen toen hij hoorde dat hij de titel had gewonnen. "Alle drie de finalisten kwamen heel sterk. Ik wist echt niet wat ik moest verwachten, het was echt een verrassing", vertelt Carel aan Fernando in de ochtendshow.

Boef

Andere artiesten waren ook enthousiast over Carel, onder wie Boef. Hij zocht contact met Carel en ze planden een afspraak om elkaar te leren kennen. Niet veel later tekende het jonge R&B-talent bij Boefs label BOEFMUSIC. Fans reageerden hier enorm enthousiast op. Ze reageerden onder andere: "Baas🔥" en "Hoe lang moeten we nog wachten? ⌛️".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toekomst

Carel belooft met veel nieuwe muziek te komen in de toekomst. Op zijn Instagram deelde hij een foto van zichzelf in de studio. Daarnaast stond hij al op het Bevrijdingsfestival afgelopen mei en is hij te boeken via Mojo. Kortom: Carel gaat je omver blazen met allemaal nieuwe, dope dingen.

Ster advertentie
Ster advertentie