De Dixte

CHO en Emms de DiXte met 'Bandz'

foto: Youtube: New Vintage College
  1. Newschevron right
  2. CHO en Emms de DiXte met 'Bandz'

CHO en Emms zijn met elkaar de studio ingedoken voor een nieuwe banger. CHO beloofde eerder al dat hij met nieuwe dingen zou komen, waaronder zijn nieuwe album Knock Knock 4. Met zijn nieuwe track met Emms, genaamd Bandz, maakt hij al een mooie kickstart naar nog meer succes. Om je alvast in de mood te brengen, draait FunX Bandz deze week extra vaak, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bandz

Bandz is dé track waar je in de club of op een festival deze zomer helemaal los op kan gaan. Emms werkte met Broederliefde eerder samen met CHO op het nummer Liegen Over Ons, maar het is de eerste keer dat de twee artiesten als duo een collabo met elkaar doen. Hiermee bewijzen ze maar weer dat er een hoop potentie zit in dit duo. Door de heerlijke zomerse beat en de chille vibe is de track zeker het checken waard.

Knock Knock 4

CHO kondigde in mei aan dat hij bezig is met zijn nieuwe album Knock Knock 4, dat in september uitkomt. Het album wordt een vervolg zijn op zijn andere succesvolle albums Knock Knock 2 en Knock Knock 3, die in 2013 en 2016 uitkwamen. Ook kondigde hij aan dat hij zijn nieuwe album meteen gaat performen in AFAS Live op 28 oktober. De kaartverkoop startte drie weken geleden, zo kondigde CHO aan op zijn Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans

CHO en Emms promoten hun splinternieuwe tune volop via social media en daar gaan hun fans lekker op. Een volger zegt zelfs al Bandz in z'n playlist gestopt te hebben. "Summer anthem 👏🏾❤️" en "Summer banger!", reageren anderen.

Ster advertentie
Ster advertentie