De Dixte

Ronnie Flex & Yade Lauren de DiXte met 'Goed Genoeg'

foto: YouTube: Alleen de Fam 2
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex & Yade Lauren de DiXte met 'Goed Genoeg'

2021 is tot zover een bewogen jaar geweest voor Ronnie Flex. In april kwam het vervelende nieuws naar buiten dat hij niet meer samenwerkt met Top Notch, waar hij flink teleurgesteld om bleek te zijn. Ook werd de rapper vorige maand besmet met het coronavirus waardoor hij zijn dochtertje Nori een tijdje niet kon zien. Gelukkig waren er ook momenten van voorspoed. Zo is zijn tweede dochtertje op komst en liet hij aan FunX weten dat hij de liefde voor muziek weer teruggevonden heeft. Dat is te merken, want vorige week dropte hij de keiharde track Goed Genoeg met Yade Lauren. De track is zelfs zo hard dat hij de nieuwe DiXte is van deze week! Dat betekent uiteraard dat je Goed Genoeg komende week nog vaak gaat horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Langverwachte samenwerking

Een samenwerking tussen Ronnie Flex en Yade Lauren is iets waar fans al een tijdje om roepen. Toen de rapper een voorproefje dropte van Goed Genoeg op zijn Instagrampagina hielden fans het niet meer en wilden ze het hele nummer zo snel mogelijk horen. Ronnie gaf gelukkig gehoor aan zijn fans en dropte afgelopen vrijdag zijn nieuwe single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album?

Het is nog de vraag of Goed Genoeg onderdeel is van een groter project. Ronnie Flex werkt momenteel aan zijn album en zei vorige maand bijna klaar te zijn met zijn nieuwe plaat. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en kwam hij met hoge koorts thuis te zitten. Het is dan ook te hopen dat het album snel volgt, want Goed Genoeg smaakt in elk geval naar meer.

Ster advertentie
Ster advertentie