De Dixte

Chivv & ADF Samski de DiXte met 'Bon Mij'

foto: Youtube: Chivv
  1. Newschevron right
  2. Chivv & ADF Samski de DiXte met 'Bon Mij'

Chivv en ADF Samski maakten eerder al lekkere tunes met elkaar als Ome Duo en Okee Shordy. Toen wist menig luisteraar al wel dat dit gouden duo elkaar goed aanvult. Nu zijn ze weer met elkaar de studio ingedoken om een nieuwe track te maken, genaamd Bon Mij. Je gaat Bon Mij veel horen op FunX deze week, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bon Mij

In deze track hebben ADF Samski en Chivv het vooral over de goeie libi die ze leiden. Vol met vrouwen, money en fissa's. Hun levensstijl gaat natuurlijk gepaard met al het succes wat de twee artiesten hebben. Beiden hebben ze namelijk al grote hits op hun naam. Chivv scoorde onder andere hits met Cartier, Last Man Standing en Ewa Ewa, en dan zijn dit er nog maar een paar uit een hele lange lijst. ADF Samski scoorde onder andere grote hits met 1000 tranen en No Hook 3.

Nieuwe Ep

Bon Mij is de eerste track die Chivv deelt van zijn nieuwe EP, dit kondigde hij aan op zijn Instagram. De rapper brengt op 16 juni zijn nieuwe EP 3over4 uit met DJ Wale. Zijn fans hebben lang moeten wachten, maar het is tijd voor nieuwe muziek. Veel van zijn volgers reageren enthousiast op deze bekendmaking. Onder anderen Jayh Jawson en Partysquad laten weten dat ze hyped zijn door '🔥🔥' te reageren onder de post.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie