De Dixte

Lil Tecca de DiXte met 'Need Me'

foto: Youtube: Lil Tecca
  1. Newschevron right
  2. Lil Tecca de DiXte met 'Need Me'

De jonge rapper Lil Tecca heeft vorige week zijn nieuwe track Need Me gereleased. Met deze tune geeft hij een klein voorproefje op zijn nieuwe album TEC, die deze zomer wordt uitgebracht. Na zijn laatste album uit 2021 We Love You Tecca 2 is het eindelijk tijd voor iets nieuws. De rapper neemt je met Need Me mee terug in de tijd door The Boy Is Mine van Brandy en Monica erin te verwerken. Je gaat Lil Tecca’s nieuwe track deze week veel horen op FunX, want het is de nieuwe DiXte!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De clip

In de videoclip is te zien hoe Lil Tecca met een groep vrienden aan het viben is voor een winkel in New York. Hoewel hij relaxed overkomt, wordt later in de clip duidelijk dat hij met onzekerheden kampt op het gebied van liefde. Lil Tecca doet in de track dan ook een boekje open over de onzekere toekomst met zijn meisje. Ondanks dat hij twijfelt over hun relatie, heeft de rapper diep van binnen het gevoel dat ze voor elkaar bedoeld zijn en is hij ervan overtuigd dat zij hem nodig heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans

Veel fans van Lil Tecca laten op zijn Instagram weten wat ze vinden van zijn nieuwe track. Een van zijn fans laat er duidelijk geen gras over groeien: "Nu een wereldtour alsjeblieft 🙏🏾", reageert de enthousiasteling. Een andere liefhebber van Lil Tecca reageert "Nummer van het jaar ‼️" Hoewel de verwachting is dat Tecca zijn nieuwe album komende zomer gaat uitbrengen, moeten deze fans nog even geduld hebben. De exacte releasedate heeft de rapper namelijk nog niet bekendgemaakt, maar tot die tijd kunnen zijn fans in ieder geval genieten van de tune Need Me!

Ster advertentie
Ster advertentie