De Dixte

Ashafar en Ronnie Flex de DiXte met 'Wishlist'

foto: Instagram: ronnieflexfoto: Instagram: ronnieflex
  1. Newschevron right
  2. Ashafar en Ronnie Flex de DiXte met 'Wishlist'

Ashafar is onder andere dankzij verschillende spitsessies en hits als Panamera en Nooit Thuis een gevestigde naam in de Nederlandse hiphopscene. Vandaag heeft hij de vurige track Wishlist gedropt, waarop hij voor het eerst samenwerkt met Ronnie Flex. Dit nummer is de nieuwe DiXte en ga je deze week daarom vaak horen bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wishlist

Op Wishlist vertellen de rappers wat ervoor nodig is om je doelen te bereiken en geven ze de luisteraar mee dat sterk in je schoenen staan de sleutel tot succes is. "We buigen, maar we breken niet", aldus Ashafar. Ronnie zingt op dit nummer dat hij zijn dromen wil na jagen en alles uit het leven wil halen. "Je leeft maar een keer, maar ik heb niet eens genoeg tijd."

Kledinglijn 'Trinna Store'

Ashafar besloot vorig jaar Hella Cash, het label van Josylvio, te verlaten voor een nieuw avontuur en zichzelf als zelfstandige artiest te ontwikkelen. In de Funx Music Awards Avondshow vertelde hij dat hij vorig jaar "veel geïnvesteerd" heeft in zichzelf en dat het tijd is om "de scene op te eten".

Die woorden werden daden, want naast dat hij de tune Amsterdam samen met Christian D, Brysa en $hirak uitbracht, maakte hij onlangs op zijn Instagram bekend dat hij zijn eigen kledinglijn Trinna Store is gestart. "De kledinglijn bestaat uit exclusieve trainingspakken", vertelt hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe is Wishlist ontstaan?

“Ik heb met Ronnie Flex afgesproken bij de studio. We begonnen te viben met de beat en zo is Wishlist ontstaan”, vertelt Ashafar aan Sander en Vonneke als er aan hem wordt gevraagd hoe de samenwerking met Ronnie Flex is ontstaan.

Wishlist is geproduceerd door Trobi, die de hits Cómo Están en Meisje Zonder Naam op zijn naam heeft staan. Hoe is het om samen te werken met zo'n hitmachine? "Dat voelt in tegenstelling met andere producers anders. Hij is naar mijn mening een harde producer, vandaar dat ik heb besloten om met hem samen te werken", legt hij uit.

Ashafars wishlist

Wat staat er bij Ashafar bovenaan zijn wishlist? Daar hoeft hij niet lang over na te denken. "Een koophuis hebben staat wel op plek nummer één", vertelt de artiest enthousiast.

Ster advertentie
Ster advertentie