De Dixte

Kosovaarse Kidda de DiXte met clubtrack 'Cataleya'

foto: YouTube: Kidda
  1. Newschevron right
  2. Kosovaarse Kidda de DiXte met clubtrack 'Cataleya'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Misschien ken je hem nog niet, maar Kidda is een van de meest succesvolle rappers uit Kosovo. Eerder dit jaar kreeg de 23-jarige artiest veel bekendheid met zijn track Malli en het lijkt erop dat hij nog een hit gaat scoren met zijn nieuwste tune Cataleya. Dit is een heerlijke clubtrack die je waarschijnlijk een beetje doet denken aan Bizzey, maar dan in het Albanees. Je gaat deze track sowieso vaker horen bij FunX deze week, want Cataleya is de DiXte.

Cataleya

Kidda staat bekend om zijn dansbare tunes en dat is bij Cataleya zeker niet anders. De mix van Albanese en Engelstalige lines in combinatie met een dancehall beat zorgt voor een heerlijke vibe. Het nummer gaat over Kidda's fictieve vriendin Cataleya. Hij vertelt dat ze samen in dure auto's rijden en dure kleding dragen. Natuurlijk heeft het nummer ook wat sensuele lines als: "Ik hou ervan als je laag gaat en dat weet je."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX Fresh op Spotify

Ben je benieuwd wat voor nieuwe muziek er nog meer is uitgekomen? Check dan de FunX Fresh-playlist op Spotify. Die wordt elke vrijdag aangevuld met de lekkerste nieuwe releases uit binnen- en buitenland, zodat jij niks hoeft te missen.

Ster advertentie
Ster advertentie