FunX Den Haag

UsainBoyz: "De scene in Den Haag begint nu een beetje op te komen"

  1. Newschevron right
  2. UsainBoyz: "De scene in Den Haag begint nu een beetje op te komen"

Gistermiddag waren JM en ICE van UsainBoyz te gast bij Jouw Stad Den Haag. De mannen van het muzikale platform dat bestaat uit vier leden, zijn druk bezig met nieuwe tracks opnemen. Ze deden ook mee met de Esko Challenge. Daar kwamen ze helaas niet in de finale terecht, maar ze proberen nu gezamenlijk naam te maken in Den Haag en daarbuiten.

"De scene in Den haag begint nu een op te komen. Als we samen de krachten bundelen, dan is er veel vuur ."

net zo snel als usain bolt

De UsainBoyz zijn bewust geen groep maar een platform omdat de vier leden (JM, ICE, REEGI en SHENN) allemaal verschillende genres hebben. De naam UsainBoyz komt natuurlijk van de snelste man ter aarde: Usain Bolt. JM en ICE leggen uit dat de vier leden van UsainBoyz ook net zo snel zijn als de atleet.

"We live the fast life."

Om erachter te komen of ze ook letterlijk snelle jongens zijn, deden ze een sprintje tegen elkaar. En dat ging gelijk op!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerken met equalz en ronnie flex

Een paar maanden geleden releaste JM zijn EP Geen Tijd. Nu ze druk bezig zijn met het maken van nieuwe tracks, beginnen ze ook te dromen over samenwerkingen met bekende artiesten. Equalz en Ronnie Flex staan op hun lijstje.

"Je hoort gewoon echt de muzikaliteit in hun muziek en in de tracks. Ze zijn niet sterk op één bepaald vlak maar ze komen sterk op verschillende vlakken."

Ster advertentie
Ster advertentie