DiXte 1000

Selma Omari: "Ik geloof dat ik een vrouw van vele talenten ben"

foto: FunX: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari: "Ik geloof dat ik een vrouw van vele talenten ben"

Selma Omari gaat heel lekker dit jaar. De influencer bracht in maart haar langverwachte Meisje uit Crooswijk-album uit. Nu slaat ze weer een andere weg in, want binnenkort is ze te zien in de film Liefde zonder grenzen met Yolanthe Cabau. Bij de DiXte 1000 Avondshow vertelt ze er meer over.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziek

Selma is trots op de dingen die ze het afgelopen jaar heeft gedaan. "Ik ben trots dat ik een album dropte waarmee ik heel veel emoties los kon laten." En dit is zeker niet het laatste wat je van haar gaat horen op muzikaal gebied. "Ik ben bezig met nieuwe dingen in de studio", verklapt ze.

Avontuur

De multi-getalenteerde influencer gaat het liefst elk avontuur aan dat ze leuk vindt. "Ik denk dat dat mijn sterkste kwaliteit is." Zo ook acteren. "Ik geloof dat ik een vrouw ben van vele talenten en ik geloof dat ik alles kan doen waar ik mijn hoofd naar zet."

Acteren

Selma vindt het heel leuk dat ze de kans heeft gekregen om in een film te spelen. Ze moest eerst op een casting komen en dat ging erg goed. "Ik weet nog dat ik in groep acht ook de hoofdrol had in de musical. Dus: I was made for this." Dat dit haar allereerste acteerrol is, maakt haar niet onzeker. "Als artiest acteer je ook in videoclips."

Over de film kan ze helaas nog niet veel vertellen, behalve dat ze het een hele leuke eerste rol vond om te spelen. Liefde zonder grenzen is vanaf oktober te zien in de bioscoop.

Van 29 mei t/m 4 juni is het weer tijd voor de lijst der lijsten: de DiXte 1000. Ben je benieuwd naar de lijst? De volledige chart kun je hier bekijken. Zoals je ziet, ontbreken er nog vijf tracks... Maandag worden de vijf populairste tracks bekendgemaakt en vanaf dat moment kan er weer gestemd worden! Wie weet eindigt jouw favoriete track wel op nummer één.

Alles over de DiXte 1000

Ster advertentie
Ster advertentie