Entertainment

Tim Hofman confronteert Diana Gabriels opnieuw na klachten van o.a. Selma Omari

foto: YouTube: BOOSfoto: YouTube: BOOS
  1. Newschevron right
  2. Tim Hofman confronteert Diana Gabriels opnieuw na klachten van o.a. Selma Omari

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er zijn nog meer klachten naar boven gekomen over Diana Gabriels, de eigenaresse van een bekende kliniek voor plastische chirurgie. Tim Hofman haalde met zijn #BOOS-team in augustus al verhaal bij Diana nadat ze een jongen onjuist medisch advies zou hebben gegeven na een buikwandcorrectie. In de nieuwe aflevering van #BOOS blijken veel meer mensen slechte ervaringen te hebben met haar kliniek, onder wie Selma Omari en Vonneke Bonneke.

Foto's op social media

In de nieuwe aflevering vertelt Vonneke, die een borstverkleining liet doen bij Diana, niet tevreden te zijn over haar ervaring met de kliniek. “Ik ben boos omdat Diana foto’s van mijn medische dossier op social media heeft geplaatst.” Ook Selma is niet te spreken over de gang van zaken: “Ze had gewoon een foto van mij uit Thailand gepakt en daarbij gezet: ‘hebben jullie interesse in een BBL?’ Maar die heb ik nooit gedaan bij haar.”

Dreigementen

Ook presentatrice Sonja Silva komt aan het woord. Ze vertelt bij Diana's kliniek geopereerd te zijn. Ze wilde in eerste instantie niet dat dat werd gefilmd, maar nadat ze een slaapmiddel had toegediend gekregen, tekende ze vlak voor de operatie een contract waardoor ze toestemming gaf. “Ze dreigde later om het filmpje waarin ik in m’n blootje op de operatietafel lig te verspreiden.”

Schriftelijke reactie

Tim vertelt dat er tientallen klachten zijn binnengekomen zoals die van Selma, Vonneke en Sonja, maar ook over het geven van onjuist medisch advies en het onterecht gebruiken van keurmerken. Waar Tim en Diana in de eerste aflevering in gesprek gingen, is dat in de nieuwe aflevering niet het geval. Er is dus geen reactie van Diana te horen, alleen haar dochter komt aan het woord. Wel is er een schriftelijke reactie van Diana te lezen, die ze zelf ook deelt op haar Instagramaccount. Daarin geeft ze aan de vermeldingen van de keurmerken aangepast te hebben en vertelt ze haar ervaring met onder andere de zaken van Selma en Vonneke.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie