Entertainment

Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS

foto: BNNVARA
  1. Newschevron right
  2. Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS

Tim Hofman en QuinsDing nemen het in de nieuwe aflevering van #BOOS op tegen plastische chirurgie-onderneemster Diana Gabriels. Volgens Quin zou Diana haar broertje een verkeerd medisch advies hebben gegeven, wat leidde tot een levensgevaarlijke situatie...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Buikwandcorrectie

Het broertje van Quin, Sheraino, was als kind heel dik en wilde daarom een buikwandcorrectie, om overtollig huid weg te halen. Quin besloot Diana te contacteren om te kijken of een samenwerking mogelijk was. Dat kon, volgens Diana. Haar broertje werd vervolgens aan een chirurg gekoppeld en geopereerd. Dat ging toch niet helemaal goed.

Gevaarlijke situatie

Na de operatie zakte Sheraino in en had hij ontzettend pijn. Wanneer Quin dit bij Diana neerlegde, kreeg ze te horen dat dit wel over zou gaan. Toch vertrouwde ze het niet en liet ze Sheraino opnieuw controleren. Toen bleek dat hij een interne bloeding had en moet spoed opnieuw geopereerd moest worden. Ook neemt Quin het Diana kwalijk dat zij haar toevertrouwde dat ze na twee weken al met Sheraino in het vliegtuig kon stappen naar New York, terwijl de chirurg later aangaf dat dit pas na zes weken zou kunnen. Quin had de reis echter al geboekt, zonder reisverzekering. Daarom wilde ze dit bedrag graag vergoed hebben.

Klachten

Aangezien Diana niet tot nauwelijks meewerkte naderhand, op basis van Quins klachten, besloot ze Tim Hofman in te schakelen. In de aflevering is te zien hoe de twee verhaal gaan halen bij Diana en dit in eerste instantie leidt tot een heftige confrontatie. Uiteindelijk komt het tot een gesprek tussen de twee partijen, maar ook daar gaat het heftig aan toe.

Boze comments

In de comments wordt boos gereageerd. Veel mensen vinden het "bizar" dat Quins broertje zo behandeld is en spreken er schande van. "Knap dat Quin zo rustig kan blijven tijdens haar uitleg", reageert een kijker. Toch klinken er ook kritische geluiden naar Quin. "Waarom zou je ├╝berhaupt na twee weken al op vakantie gaan na zo'n operatie? Je snapt zelf toch ook wel dat het niet slim is dit te boeken, al helemaal zonder reisverzekering", schrijft iemand.

Bekijk hierboven de hele aflevering.

Ster advertentie
Ster advertentie