DiXte 1000

SXTEEN: "Mula B was het eerste idool waarmee ik samenwerkte"

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. SXTEEN: "Mula B was het eerste idool waarmee ik samenwerkte"

SXTEEN tijdens DiXte 1000 Avondshow

SXTEEN maakte twee jaar geleden naam door zijn deelname in FunX Talent. Nu staat hij dit jaar drie keer in de DiXte 1000-lijst en niet zo laag ook! Zo staat hij op #269 met Nobody's Wifey, op #229 met She Loves It en op #193 met Ik hou van jou. In de DiXte 1000 Avondshow speelde Sander het 'Eerste vs Laatse keer'-spel om SXTEEN nóg beter te leren kennen.

Herkend worden

De regels van het spel zijn simpel: wanneer was de eerste en laatste keer dat SXTEEN een bepaalde situatie meemaakte? Op de vraag wanneer hij voor het eerst en laatst herkend werd op straat, antwoordt hij: "De eerste keer was waarschijnlijk ergens in het winkelcentrum Zuidplein. De laatste keer was toevallig vandaag." Het blijft voor SXTEEN ongemakkelijk als hij herkend wordt. "Mensen roepen ineens 'Hey, SXTEEN!', terwijl je normaal een andere naam bent gewend. Dan denk je: oh shit, het is toch wel real."

Love voor Mula B

Op de vraag met welk idool hij als eerste samenwerkte showt SXTEEN veel love naar Mula B. "De eerste keer was met Mula B. Ik zei altijd dat ik een pokoe wilde met hem, omdat ik hem een hele toffe aura vind hebben. Ik denk dat dat wel een van de eerste keren was dat ik dacht: dit is tof. De laatste keer? Ik zeg je eerlijk, alle jongens die de laatste tijd bij mij in de studio komen, zijn idolen van me. Als je muziek maakt, kunnen we viben en ben je automatisch een idool."

Nieuwe single

Om 00.00 uur is het zover, dan dropt SXTEEN z'n nieuwste single Half 2 met Sepa. "Ik ga de mensen een stukje van mijn ziel geven. Ik hoop dat mensen er aandachtig naar zullen luisteren, want het is een kant van mezelf die veel mensen nog niet kennen, maar die je veel gaat zien de komende tijd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie