Video

Chivv: ''Mensen moeten me geen geld vragen via DM''

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Chivv: ''Mensen moeten me geen geld vragen via DM''

Van 7 tot en met 13 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de lijst met de dikste tracks van de vetste artiesten samengesteld door jou. Een artiest waar je zeker niet om heen kan is Chivv. Deze man staat maar liefst zes keer in de DiXte 1000, reden genoeg om de artiest een belletje te geven. Sander en Youssef stelden hem, aan de hand van zijn lines, een paar vragen.


Benieuwd naar Chivv z'n DiXte 1000 track record? Met deze tracks staat hij in de DiXte 1000: #103 Frenna Ft. Chivv - Give Dem #105 The Blockparty & Esko Ft. Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv - HUTS #120 Chivv - EWA EWA #147 Dopebwoy Ft. Chivv & 3robi - Cartier #171 Chivv Ft. Lil Kleine & Frsh - Je Kent 'T Wel #273 Bizzey Ft. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#103 Give Dem: ''Ik hou mezelf humble want ik ken die broke days''

Chivv vertelt dat het belangrijkste is om rijk aan geluk te zijn. De laatste keer dat hij zich kan herinneren echt skeer te zijn geweest, is al een tijdje terug: ''De laatste keer dat ik echt niets in m'n zak had, was 2010 of 2012.'' Het succes is hem niet aan komen waaien. Om te bereiken wat hij nu bezit, heeft hij hard moeten strijden en sparen, vertelt hij.

#105 HUTS: ''Swagger had ik sinds de crèche''

Youssef vroeg aan Chivv welke kledingtrend van vroeger je nu écht niet meer kan rocken. Je kan volgens de artiest tegenwoordig moeilijk in de fout gaan met je kledingkeuze, alles wat vroeger in was komt nu juist weer terug: ''Er is ook echt geen merk waarvan ik zeg dat ik het nu echt niet zou rocken.'' Over één ding is iedereen het wel eens: hou die shirtjes met draken erop thuis!

#120 Ewa Ewa: ''Ik stuur d'r DM, zeg d'r: 'Schatje wat doe je, want vanavond ben ik van jou"

Als er één ding is dat Chivv niet snapt is dat mensen hem DM'en om geld te vragen. Zo ontving hij bijvoorbeeld een betaalverzoekje van één euro met als reden dat iemand zijn been heeft gebroken. Ewa, laat dat.

Quote

Mensen moeten me gewoon geen geld vragen via DM.

Chivv

#171 Je Kent ’t Wel: ''Culinair effe eten bij de Harbour''

Culinair eten bij de Harbour gaat 'm effe niet worden. Chivv is daarnaast zelf geen chefkok, maar wel heeft hij een nieuwe wifey gevonden: ''Het lijkt alsof ik een relatie heb met Thuisbezorgd.'' Wanneer hij zijn wifey even zat is en écht lekker wil eten gaat hij bij zijn moeder langs.

Ster advertentie
Ster advertentie